Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Profiltøj til hele verden

Arbejder du i en større international virksomhed? Vi leverer over hele verden med DHL Express, og står klar til at levere til større globale virksomheder.

Det skal være nemt at købe ind

Et af de kriterier, som de fleste indkøbere af firmatøj prioriterer højt, er at det skal være nemt at købe ind. Webshoppen er et eksempel på, at vi er med til at gøre det nemt for firmaerne at handle firmatøj, og det er især en fordel for de multinationale firmaer, som har medarbejdere rundt i hele verden. Derudover har vi altid en professionel tilgang til hver levering. Firmatøjet bliver leveret opdelt til hver medarbejder.

Reference - Line Sand, finance & marketing coordinator hos Würth Industri Danmark

”Det har været en topprofessionel og nem købsoplevelse, og det har været det mest afgørende i vores valg af leverandør. Indkøb af tøj skal ikke være tidskrævende, og det skal være så nemt som muligt. F.eks. fik vi en ny sælger kort tid før en messe, men Kaufmann leverede hurtigt firmatøj med logo til os. Vi ved, at det er topkvalitets tøj fra alle de kendte mærker, og det sætter medarbejderen pris på”

Reference - Tine Wellendorf, marketingskonsulent hos BKI

”De ansatte efterspørger mærkevarer, og det kan Kaufmann Business levere, det er en af de afgørende grunde til, at vi har indledt et samarbejde med dem. Vi har oplevet, at tøjet altid er leveret til aftalt tid, og altid med en professionel tilgang til opgaven.”