Playboy

Playboy footwear
Playboy
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

Playboy-sko, mærket der er blevet båret af legender siden 1936

Det originale Playboy-skobrand blev grundlagt af den engelske skomager Hutton i Northampton tilbage i 1936. Brandet er karakteriseret ved dets unikke gummisåler. I dag, over 80 år senere, bliver Playboy-skoen stadig produceret på selvsamme måde som i 1936. Det kræver i høj grad ekspertise inden for skomageri at producere skoen, da der er over 200 manuelle processer, som skoen skal igennem inden et salg. Playboy-sko til herrer er stadig den dag i dag lavet af 100 % naturligt plantagegummi til sålen samt det fineste ruskind og kalvelæder til overdelen. Lige fra starten er brandet blevet et synonym for kvalitet og stil, da flere af de største Hollywood-stjerner, såsom Steve McQueen, bar skoen med stolthed. Brandet er stadig et af de førende mærker på verdensplan inden for gummisåler og ruskindssko grundet dets helt unikke historie og utrolig høje kvalitet.

Komfortable, klassiske og høj kvalitet på selvsamme tid

Playboy-sko til herrer er altid håndlavet af de bedste materialer for at kunne højne skoens pasform og kvalitet. Skoene har lige siden begyndelsen været et synonym med af kvalitet, afslappethed og komfort. Den bløde gummisål sikrer dig en yderst høj komfort. Vi anbefaler, man går i skoen, så gummiet tilpasses til din fodtype, før skoen bruges hele dagen. Som Steve McQueen og Woody Allen har udtalt om Playboy-sko, så skriger designet ikke ’se på mig’, men det giver derimod et billede af en klassisk sko, der giver dig en tilbagelænet selvtillid. Skoens klassiske design gør den fed til flere lejligheder. Playboy-sko i ruskind kan bæres i dag af alle mænd, der gerne vil klæde sig afslappet og stilfuldt, men uden at skulle gå på kompromis med det eksklusive look eller komfort.

Sådan beskytter du bedst dine Playboy-sko i ruskind

For at bevare skoens pæne ydre og forlænge dens levetid vil følgende være afgørende faktorer. For at holde skoens gode pasform er det vitalt, at man bruger skohorn. Vi har derfor vedlagt et skohorn i samtlige skokasser. Vi anbefaler, at man gør brug af en ruskindsbørste for at kunne holde ruskindet pænt og rent. Det er vigtigt, at man bruger børsten forsigtigt, og altid gør det med hårene. Playboy-skoens gummisål er vigtigt for skoens udseende. Det er derfor vigtigt at holde dette rent. Vi anbefaler, man gør brug af lædervoks eller -creme til at friske sålen lidt op. Man skal så vidt som muligt altid forsøge at undgå kontakt med alle typer af olie, benzin eller sæbe. Disse elementer vil kunne opløse og ødelægge sålens form og udseende. Til beskyttelse af dette anbefaler vi, at man benytter talkum for at gøre sålen stærkere.

Køb dine originale Playboy-sko til herrer hos Kaufmann.dk

Hos Kaufmann håndplukker vi kun det bedste af det bedste, og vi er derfor stolte over at kunne sælge Playboy-sko til herrer, da det er et mærke, der har haft stor en indflydelse på hele branchen siden 1936. Skoens klassiske design er simpelthen et must-have i enhver moderne mands garderobe, da den dækker alle ens behov. Hos Kaufmann.dk gør vi altid vores ypperste for at kunne imødekomme dine behov og for at give dig den bedst mulige købsoplevelse. Vi guider dig gerne igennem, hvordan du forlænger din sko i ruskinds levetid eller blot giver udseendet nyt liv. Vi er her altid for at hjælpe dig, og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os.