END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

BOSS

BOSS
BOSS Business
BOSS

Vælg Kategori

  • 313 Varer fundet
  48 af 313 Produkter

  BOSS – Sofistikerede og moderne kollektioner

  Der er ingen tvivl om, at BOSS herretøj har opnået ikon status blandt mænd rundt omkring i hele verden. Brandet er især kendt for dets fantastiske skrædderarbejde, der sikrer, at tøjet sidder perfekt på kroppen. Udover at levere det perfekte jakkesæt til enhver anledning, så er de også kendt for deres casual kollektioner. Det brede udvalg af tøj gør, at du kan bygge en komplet garderobe fra det populære brand, som passer til enhver moderne livsstil. BOSS har sans for detaljen og evner at mikse skrædderarbejde med en sportslig tankegang, der danner grundlaget for tøj, som er skabt til, hvad end dine dage bringer.

  Stilrent og detaljeorienterede design

  Hvis du er på udkig efter det næste flotte jakkesæt, en ny polo eller skjorte til din garderobe, så anbefaler vi dig, at du kigger i retning af BOSS. Der er en grund til, at brandet er blevet én af markedslederne i det øvre Premium segment på det globale tøjmarked. De ved, hvad de taler om, og de er afsindig dygtige til at skabe stilrent tøj, der fungerer. Tager du et kig på det store udvalg, så er du ikke i tvivl om, at der altid er fokus på detaljerne, når der er tale om herretøj fra BOSS. Det er indbegrebet af mode af allerhøjeste kvalitet, og du finder tøj, der passer til alt lige fra arbejde til leg.

  Eksklusivt herretøj der fungerer til både hverdag og fest

  I dag kan du finde det eksklusive herretøj i 127 af verdens lande, og deres online tilstedeværelse gør det nemt at udforske deres brands. For dem er det primære fokus at fortsætte deres succes ved fortsat at inspirere mennesker rundt omkring i hele verden. I 2017 valgte de at etablere en to-brand strategi, og de opererer nu med HUGO-brandet, der henvender sig til dem, der leder i stedet for at følge efter, og BOSS-brandet, som henvender sig til dem, der stiler efter sofistikeret, skræddersyet herretøj. BOSS er det luksuriøse brand, der fokuserer på skrædderarbejdet samt den ultimativt bedste kvalitet. Hvis du vælger tøj fra BOSS, så er du garanteret lang holdbarhed, behagelig og flot pasform samt moderne design. Du får altså hele pakken.

  Køb BOSS online hos Kaufmann

  BOSS fortsætter deres succes og bestræber sig på konstant at udvikle brandet, så tøjet passer ind i nutidens trends og tendenser. Hos Kaufmann.dk har vi altid fulgt brandet og udvist stor begejstring for deres kollektioner. Vi er derfor også meget stolte af at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg fra netop dette brand. Du finder med garanti din næste tilføjelse til garderoben her på siden, uanset om du er på udkig efter en BOSS-skjorte, BOSS-polo eller noget helt tredje. Uanset hvad du vælger, så får du et produkt af høj kvalitet, sofistikeret design, der klæder enhver moderigtig og stilbevidst mand.