END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Parajumpers

Parajumpers
Parajumpers
Parajumpers

Vælg Kategori

  • 18 Varer fundet

  Spørgsmål og svar

  Hvordan er Parajumpers jakker i størrelsen?

  Jakkerne er små i størrelsen, så vi vil anbefale at du går en størrelse op i forhold til hvad du normalt bruger. Det giver dig også muligheden for at kunne have en trøje indenunder de tyndere modeller.

  Hvor finder jeg det bedste udvalg fra Parajumpers?

  Hos KAUFMANN kan du både finde de populære dunjakker, veste, sweatshirts, vinterjakker og meget mere. Vi har altid et stort udvalg, som vi løbende opdaterer.

  Er Parajumpers god kvalitet?

  Brandet er italiensk high-end mode, som er designet til at holde sæson efter sæson. Du kan helt sikkert finde en jakke et billigere sted, men så får du ikke den samme funktionalitet og kvalitet, som du finder her.

  Parajumpers jakke - italiensk high-end mode i verdensklasse

  Parajumpers er modige og dygtige mennesker, som er trænet mere end noget andet militærkorps, og vigtigste af alt bruger de deres teknikker og evner til at redde liv. Uanset om det er skibe, der er drevet til søs, klatrere fanget i uanede højder eller ubåde med et fanget mandskab, der skal hentes op fra uanede dybder, er disse mænd der for at hjælpe. Når vi siger Parajumpers, snakker vi om italiensk high-end mode i verdensklasse. Når du køber en Parajumpers jakke, får du en jakke i en udsøgt kvalitet og med en eminent pasform, som gør den meget mere behagelig at have på. Designeren Massimo Rossetto sætter sit eget karakteristiske præg på hver enkelt jakke, som har været med til at give dette brand dets verdensomspændte succes - vi hos Kaufmann er vilde med det.

  Inspiration til innovativ kollektion - Parajumpers

  Brandet blev grundlagt af Massimo Rossetti tilbage i 2005. Massimo har stor erfaring inden for design af overtøj samt som importør af amerikanske brands for det italienske marked, men det var noget helt andet, der gav ham inspirationen til at designe hans seneste kreationer. Han mødte nemlig en mand fra en redningsorganisation ved navn 210th Rescue Squadron i Alaska. Denne redningsgruppe består af mænd, der er trænede til at udføre ekstreme redningsaktioner i de vildeste og mest fjendtlige hjørner af verden. Dette møde gav ham noget helt specielt, nemlig inspiration til en innovativ overtøjskollektion, der har masser af højteknologiske komponenter, som udelukkende er designet til at være funktionel.

  Parajumpers jakker - yderst funktionelle hver dag

  Parajumpers jakker er inspireret af de jakker, som mændene i redningsorganisationen bærer til hverdag. De skal nemlig kunne klasse alle former for vejr og samtidig være yderst funktionelle. På den måde kan du trække i en jakke og vide, at der er en fornuftig tanke bag formålet med jakken. Desuden er designet udført på den smukkeste måde, da der er lagt stor vægt på alle detaljer. Parajumpers jakker stråler rent ud og sagt af eksklusivitet. Du kan vide med sikkerhed, at materialerne er de allerbedste, og der er lagt stor vægt på selve etikken i forhold til både dun og pels, som bruges i jakkerne. Dette brand har fra start betaget modebranchen inden for både dame- og herrejakker. Måske de kan betage dig?

  Køb Parajumpers jakke online hos Kaufmann.dk

  Vil du have en vinterjakke til vinterhalvåret i den letteste, varmest og mest luksuriøse kvalitet? Så skal du kigge lidt nærmere på den elegante Parajumpers jakke. Hos Kaufmann har vi samlet et bredt udvalg af disse ultimativt luksuriøse jakker - du får ikke bedre, når det kommer til overtøj. Materialerne er de allerbedste, og der er bestemt kælet for hver enkelt lille detalje. Vi hos Kaufmann er i hvert fald vilde med deres produkter. Kig lidt videre på vores udvalg af jakker fra Parajumpers eller kom forbi en af vores butikker og prøv jakken på. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.