END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Replay

Replay
Replay
Replay

Vælg Kategori

  • 19 Varer fundet

  Replay – et brand med fokus på kvalitet

  Replay blev grundlagt i 1978 og er en del af Fashion Box. Replay har specialiseret sig inden for denim og har igennem flere årtier været kendt for at designe jeans af en høj standard. I modsætning til mange andre denim-mærker, designer de derfor bukser, som ikke kun holder en enkelt sæson. Tanken bag brandet er, at bukserne skal kunne bruges igen og igen – deraf stammer navnet Replay. Replay jeans er nemlig uhyre slidstærke og du er derfor altid garanteret en god kvalitet og holdbarhed, når du vælger dette italienske brand.

  Bukser er ikke bare bukser

  Replay betragter ikke bare bukser som et ligegyldigt stykke tøj. Det helt rigtige par jeans er noget, som forenes med din krop og bliver til en unik helhed. Pasformen er derfor altid altafgørende og det rigtige par jeans skal sidde perfekt og følge kroppens form. Har du et par jeans, der ikke sidder ordentligt, så er et fedt design ikke nok til at redde looket. Replay bukser er italiensk inspireret og tidløse i sit udtryk. Til trods for Replays klassiske tendenser, er de stadigvæk eksperimenterende i deres stil og de er ikke bange for at lege med nye detaljer og innovativt design. Stonewashed, rå, slidt og cool er nogle af de nøgleord, som beskriver deres produkter. Et par Replay bukser er ikke bare bukser. Det er vigtigt, at du finder det par, som matcher din krop og din personlige stil bedst muligt.

  Skab dit eget personlige look

  Jeans er perfekte til at kreere et fedt hverdagslook og de er derfor helt uundværlige i enhver garderobe. Her hos Kaufmann har vi et bredt udvalg af de klassiske Replay jeans. Bukserne fås i en bred vifte af varianter. Du finder både tætsiddende og løse modeller, rustikke eller diskrete modeller samt modeller i forskellige farver. Så der er bestemt noget for enhver smag blandt vores udvalg af Replay bukser. Kombinér et par sorte slimfit bukser med en løs T-shirt og et par fede sneakers for at skabe et casual streetwear look. Eller match dine cowboybukser med en flot skjorte og et par pæne sko for at skabe et outfit til en aften i byen. Der er uanede muligheder for at skabe et personligt look med det helt rigtige par jeans. Jeans er derfor et absolut must-have i den moderne mands klædeskab, så du kan klæde dig stilfuldt til enhver lejlighed hele året rundt.

  Køb Replay bukser hos Kaufmann

  Hos Kaufmann finder du et nøje udvalgt sortiment af Replay jeans. Vi følger altid de nyeste tendenser, og vi gør os altid umage med at udvælge de lækreste styles. I den forbindelse går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller pasform, da vi kun ønsker at præsentere vores kunder for det bedste af det bedste. Derfor er vi også stolte af at have Replay blandt vores sortiment. Har du brug for hjælp i forbindelse med dit køb, så står vores entusiastiske team altid klar til at hjælpe og rådgive dig.