Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Handsker

Vælg Brand

  • 6 Varer fundet

  Handsker

  Når kulden for alvor har sat ind, og det første snefnug er faldet, er det tid til at få købt et par lækre herrehandsker. Vanter er en uundværlig del af din udendørsgarderobe i de kolde måneder, hvor de beskytter mod kulde og frost og gør det mere behageligt at opholde sig udendørs i længere tid. Er du på jagt efter et par nye luffer, så kan det i den grad betale sig at investere i et par gode af slagsen for eksempel af læder og med for af uld. De holder nemlig længere uden at gå i stykker eller blive slidte, og samtidig holder de også bedre på varmen og forhindrer frosne fingre, selv når temperaturene virkelig daler.

  Handsker til mænd er mere end bare beskyttelse mod frost og kulde

  Hovedårsagen til at investere i og påføre sig vanter er uden diskussion at beskytte hænder og fingre mod kulde og frost. Når det så er sagt, så findes der dog også en anden grund til at udvide garderoben med et lækkert par. De fungerer nemlig også som en moderne accessory, der kan skabe et mere moderne look. Derfor bør det heller ikke være helt tilfældigt, hvilke herre handsker, du investerer i – de skal nemlig matche dit look og din foretrukne vinterjakke. Du kan for eksempel give lidt mere liv til din ensfarvede eller diskrete jakke med et par farverige eller mønstrede luffer eller supplere det elegante look med et sort par af skind eller læder. Hvis det alligevel bliver lidt for varmt på farten, kan du altid pakke dine handsker ned i en af vores smarte skuldertasker, så du altid har dem med på farten.

  Historien om herrehandsker går længere tilbage end vores tidsregning

  Det viser sig, at der allerede, lang tid før vores tidsregning begyndte, blev brugt handsker til mænd i for eksempel kampe og krig. Derfor har vanterne en lang historie, og fx i det 13. århundrede var de primært forbeholdt de adelige kvinder og blev syet af det fineste silke. Senere hen er de blevet allemandseje, hvorfor udvalget i dag er kæmpestort. De varierer både i design, farver og for. Nogle er lavet af bomuld, andre strik, mens nogle tredje og fjerde er udført i skind eller læder. De varierer desuden også i farver, hvor du kan vælge den diskrete model i neutrale farver som sort, grå og brun eller vælge nogle mere iøjefaldende i tidens mest moderne farver. Samtidig er der også stor forskel på, om de indeholder for – og i givet fald hvilken type. Vælger du en model med for, er du garanteret en bedre varme og større beskyttelse mod kulde.

  Køb handsker til mænd online hos Kaufmann.dk

  Er du på jagt efter et par luffer, inden vinteren rammer og dine fingre bliver som istapper? Så er Kaufmann.dk eller vores fysiske butikker et rigtig godt sted at skyde jagten i gang. Vi tilbyder nemlig vores kunder et stort udvalg af eksklusive vanter fra nogle af markedets største og mest populære brands. Vi har håndplukket hver eneste model, hvorfor du kan være sikker på, at den leverer op til krav om lækkert og moderne design, høj kvalitet og gode materialer. Så køb dine handsker hos Kaufmann, inden vinteren for alvor rammer.