END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Slips

Vælg Brand

  • 51 Varer fundet
  48 af 51 Produkter

  Slips

  Et herreslips er et musthave for at fuldende dit look til de finere lejligheder, hvor habit og jakkesæt skal i brug, eller hvis arbejdet kræver det. Det er en nem måde at gøre dit look mere elegant eller højtideligt, og prisen taget i betragtning er det også en lettere måde at skifte look på frem for at skulle investere i hel ny garderobe, hver gang moden skifter. Det er derfor en nødvendig accessory i herregarderoben og gerne i flere varianter, så de kan matche dine skjorter.

  Moderne slips til mænd online i mange varianter

  Et herre slips er mere end bare en almindelig accessory, og derfor er det godt at have et lille udvalg i din garderobe, så du har lidt at vælge i mellem, når en festlig lejlighed eller en arbejdsdag kræver det. En almindelig oxford skjorte kan således bliver mere frisk eller fræk ved at tilsætte en ternet udgave, eller måske i en af tidens mere friske farver. Modsat kan en farverig og opmærksomhedspåkaldende skjorte blive nedtonet med en mere diskret model. Her på siden finder du mange varianter i forskellige farver – både iøjefaldende og mere enkle. De varierer også i længde og bredde, og du finder også både modeller med tern, striber, prikker og meget mere. Der er nok at vælge mellem, og du kan mikse og matche med dine skjorter, så du opnår lige det look eller udtryk, du ønsker.

  Glem ikke den Internationale Dag

  Det viser sig, at historien omkring den populære accessory går langt, langt tilbage, men modellen, som vi kender den i dag, kan spores tilbage til 30 års krigen i 1600-tallet. Siden da har den gennemgået et hav af udvikling – til trods for, at det er et beskedent og lille stykke klæde. I tidens løb er der kommet mange forskellige udgaver, der varierer i tykkelse, længde, måde at binde det på – og ikke mindst at binde knuden. I dag er der sågar lavet en International Slipsedag, der falder den 18. oktober hvert år og fejres i blandt andet lande som Kroatien, Irland, Japan med flere. Så selvom du ikke går med herre slips til daglig, skulle du måske overveje at gøre det en enkelt dag om året?

  Køb slips på nettet hos Kaufmann.dk eller i en af vores mange butikker

  Hos Kaufmann har vi altid sat en ære i at investere tid til at udvælge vores produkter, og det gør sig også gældende, når det drejer sig om slips til mænd på nettet. Derfor finder du her på siden et udsøgt udvalg, der varierer meget i udseende, men som alle har høje standarder inden for kvalitet og design. Vi forhandler blandt andet modeller fra store modehuse som Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Sand og mange flere, og vi er konstant på udkig efter nye tendenser og fænomener, så den nyeste mode altid er at finde i vores webshop. Samtidig sørger vi for ikke at udskifte de bedste klassikere, som aldrig går af mode. Skulle der opstå spørgsmål, så tøv ikke med at besøge din nærmeste Kaufmann butik, hvor vores personale vil stå klar med svar, vejledning og gode råd.