END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Barbour

Barbour
Barbour
Barbour

Vælg Kategori

  • 27 Varer fundet

  Spørgsmål og svar

  Hvem forhandler Barbour?

  Du finder altid et stort udvalg online og i butikkerne hos KAUFMANN. Vi har gjort os umage for at udvælge de bedste styles, så du helt sikkert kan finde det, som du står og mangler.

  Hvordan er Barbour i størrelsen?

  Generelt lille i størrelsen. Vi anbefaler at du går en størrelse op i forhold til hvad du normalt bruger. Hvis du er lidt i tvivl om hvilken størrelse, som du skal bruge, så kan du tage et kig på vores størrelsesguide her.

  Er Barbour jakker i god kvalitet?

  Jakkerne har det perfekte outdoor udtryk i deres design, men kvaliteten er også i top. Der er blevet udvalgt de bedste materialer, så du får masser af komfort, når du har jakkerne på.

  Barbour – Smukt og funktionelt tøj til den moderne mand

  Historien om denne familievirksomhed begynder helt tilbage i 1894 på en markedsplads i South Shields i England. Det var grundlæggeren John Barbour, der åbnede J Barbour & Sons, og startede en familievirksomhed, der i dag bliver drevet af 5. generation. Brandet har igennem årerne modtaget adskillige kongelige garantier blandt andet i 1982, hvor de modtog Royal Warrant fra Englands dronning. Disse slags garantier fortæller meget om brandet og dets produkter. Du er garanteret produkter i høj kvalitet, som har gjort sig fortjent til at blive betegnet som højkvalitetsprodukter igennem mange år. Et kongeligt stempel er ej heller noget man bare får sådan uden videre.

  En over 100-årig lang succeshistorie om et stort familiebrand

  I dag har brandet stor succes i over 40 lande rundt omkring i verden, som blandt andet inkluderer USA, Tyskland, Holland, Østrig, Frankrig, Italien, Spanien, Argentina, New Zealand, Japan og selvfølgelig Danmark. Brandet er blevet til en succeshistorie over den lange årrække, og i dag er der over 5000 produkter på tværs af de to sæsoner. Kollektionerne inkluderer både mænd, kvinder og børn. Barbour har fokuseret på at designe tøj, der passer til en fuld livsstilsgarderobe. Udover deres populære jakker og frakker, så inkluderer deres udvalg til garderoben også bukser, bluser, sokker, strik og et udvalg af accessories. Du finder et bredt udvalg fra Barbour her på siden.

  En familievirksomhed med unikke værdier

  Barbour har især vundet mange forbrugeres hjerter de seneste år og har indgået flere forskellige spændende samarbejder. I 2015 præsenterede de deres brand for første gang til Londons modeuge for mænd, hvor de viste nøgleprodukter frem for den kommende kollektion. De brander sig meget på deres families historie, og deres værdier er fast forankret i alt, hvad de gør. Familien har deres rødder ude på landet i det britiske, og de holder fast i deres traditioner og værdier. De er stolte af det, de har bygget op, og går op i at passe på vores miljø, så fremtidige generationer kan nyde den pragtfulde natur, vi er omgivet af lige så meget, som vi har gjort.

  Find og køb Barbour online hos Kaufmann

  Barbour har gjort en dyd ud af at producere tøj, der er skabt til at varer ved. Deres grundlæggende principper bygger på høj kvalitet, fokus på de små detaljer og lang holdbarhed. Det gælder hele vejen rundt og for alle deres produkter. Det betyder også, at du kan være sikker på at modtage produkter i højeste kvalitet, som holder i mange år, hvis du vælger et produkt fra Barbour. Uanset om det er de populære Barbour jakker eller måske de lækre Barbour strik, så får du et holdbart produkt, hvor designet er gennemført ned til allermindste detalje. Især deres jakker er kendt for den høje kvalitet og slidbare materialer, så du kan have den på i både blæst og regn. Deres skjorter er komfortable at have på, og så er designet virkelig flot. Uanset hvad står vi altid til rådighed, hvis du har spørgsmål. Tøv endelig ikke med at kontakte os, vi hjælper dig gerne.