END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Caps & Hatte

Vælg Brand

  • 104 Varer fundet
  48 af 104 Produkter

  Caps til den morderne mænd

  Caps er tidligere blevet set som en favorit inden for skatermiljøet. Som årende er gået, er det i flere sammenhæng blevet en naturlig del af outfittet hos den moderne mand. Det nye modefænomen giver rig mulighed for at give dit outfit et mere personligt look, idet du kan ændre stilen af outfittet helt med rette kasket. På grund af det nye modefænomen udstråler caps i særliggrad god stil og moderigtig tilgang. Tidligere har det ofte været sports brands, der har solgt kasketter, hvilket har resulteret i et mere sporty udtryk i designsne. Men efterhånden som flere populære brand er begyndt at designe deres egne caps, kan du nemt finde den der passer dit outfit bedst. Det er ligegyldigt om det er den sporty, casual eller mere elegante, så har vi den rette cap til dig.

  Stilfulde hatte til mænd

  Ligesom kasketter, så er hatte gået hen og blevet en vigtig del af en mands outfit. Hatte til mænd er nemlig blevet en større del af modebilledet. Det har åbnet op for mange nye looks, hvor det er blevet en naturlig accessoires til den stilfulde mand. Hvis vi kigger langt tilbage i modebranchen, så har hatte i virkeligheden været en stor del af en mands outfit. Her ser vi et utal af stilarter, der strækker sig helt fra mænd i jakkesæt der bræger hatte til den gense mand der mangler en accessoires til hverdagens outfit. Hatte til mænd kan have meget forskellige looks, og hatten kan også have meget forskellige formål. Generelt er formålet med en hat selvfølgelig at beskytte ens hoved imod kulde og vind. MEN vi ser oftere at vejret ikke længere er en grund til at mænd køber hatte, men mere på grund af den udtryk det giver til ens outfit.

  Stort udvalg af kasketter i populære mærker

  Som nævnt var det tidligere ofte sports brands der designede kasketter, og det er derfor ofte blevet forbundet med sport og en sporty stil. I dag ser tingene helt anderledes ud, hvor næsten alle store brands inden for modebranchen har designet deres egen kastet eller hat. Hos os finder du derfor kasketter og hatte fra nogle af de mest populære brands. Vi har blandt andet hatte fra Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Moncler og Tiger of Sweden. Det betyder, at vores udvalg spænder utrolig bredt, så du kan finde en model til enhver lejlighed.

  Køb caps og hatte online hos Kaufman.dk

  Kaufmann.dk er eksperter inden for herremode, og det gælder selvfølgelig også inden for hatte og caps. Du finder altid et nøje udvalg af moderne og kvalitets kasketter og hatte på vores shop online eller i vores butikker. I vores butikker vil du altid blive mødt af dygtigt personale, der står klar til at hjælp med at finde den rigtige model der passer til din stil. Vi forsøger at være opdateret og udvider derfor vores sortiment, så vi hele tiden er med på den nyeste trend, samtidig med at vi fastholder nogle af klassikerne. Har du spørgsmål eller brug for gode råd, er du velkommen til at besøge os i vores fysiske butik eller kontakte os.