END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

BLS

BLS
BLS
BLS

Vælg Kategori

  • 40 Varer fundet

  Find BLS hos Kaufmann

  Velkommen til Kaufmann.dk. Her på siden finder du et stort udvalg af herretøj fra BLS Hafnia, hvor vi nøje har udvalgt designs, som alle har det til fælles, at kvaliteten er i højsædet. Du skal derfor blot koncentrere dig om at finde den, eller de styles, som passer til din personlige stil. For BLS sørger for produkter med en perfekt pasform, som derfor er komfortabel nok til at bruge hver dag. Og det er, uanset om du leder efter et par BLS jeans, T-shirts eller noget helt tredje. Derudover sørger vi hele tiden for at udvide vores sortiment med nye modeller, så hold endelig øje med denne side.

  Moderne og sporty herretøj fra BLS Hafnia

  BLS Hafnia er stiftet i 2011 i København og fokuserer på streetwear, sport og high-end mode. For det hele startede med tanken om at inddrage forbrugeren noget mere, og dét resulterede i en T-shirt, som blev lavet som et oprør mod modeindustrien. T-shirten havde nemlig et logo, der mindede meget om YSL’s gamle logo, men som var ændret til BLS, som står for ”Bedøvende LifeStyle”. Og dét er et mantra, der opfordrer dig som forbruger til at tro på dig selv og være ligeglad med negative mennesker. Med BLS kan du derfor nemt sætte et personligt præg på din garderobe og iklæde dig afslappet tøj med stil.

  Dansk design og god kvalitet

  BLS Hafnia har de seneste år haft vokseværk, og i dag er det ikke blot caps og T-shirts i tidløse farver og med cool logoer, som du finder i deres sortiment, men også alt lige fra jeans til sweatshirts og hoodies. Om end du er på udkig efter en T-shirt, en sweatshirt eller et par casual BLS bukser, så er du kommet til det rette sted. For styles fra BLS Hafnier er indbegrebet af komfort til hverdags brug i et skandinavisk design og god kvalitet. Sammensæt for eksempel en BLS T-shirt med et par klassiske jeans, eller brug en BLS hoodie på de dage, hvor du har brug for et ekstra lag til at holde varmen. Med herretøj fra BLS er der nemlig et hav af forskellige måder, som du kan sammensætte dit outfit på.

  Køb BLS tøj online hos Kaufmann.dk eller i vores mange butikker

  Hos Kaufmann.dk kan vi på ingen måde skjule vores begejstring for BLS Hafnia og deres måde at nyfortolke modeindustrien med kreative og tidløse udtryk. Uanset om du leder efter en BLS T-shirt, BLS sweatshirt eller måske et BLS tracksuit, så kan du under hvert produkt læse mere om materialet, farven, størrelserne og selve varen, og du vil også kunne se flere billeder. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, da vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe og vejlede, så du uden besvær kan få udvidet din garderobe.