END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Rains

Rains
Rains
Rains

Vælg Kategori

  • 40 Varer fundet

  Rains – Moderne og praktisk regntøj

  Hvis du er på udkig efter regntøj til herre i skandinavisk design, mens du samtidig har et ønske om at holde dig tør, uanset hvad det danske vejr byder på, så skal din næste regnjakke være fra Rains. Ligegyldig om du har brug for en Rains regnjakke eller vest, så kan du forvente at du både kan holde dig tør og varm, selv på de mest regnfulde dage og i kraftig blæst. Regnjakker fra Rains er designet i en kvalitet med fokus på komfort, så du kan være aktiv og på farten når det regner. Til den kolde sæson kan du også finde Rains dunjakker, som både er varm, funktionel og vandtæt. Find den perfekte regnjakke til dig selv fra danske Rains.

  Kvalitets regntøj til herre i dansk design

  Med en Rains rygsæk kan du stadig være på farten, selvom at det regner udenfor. De smarte rygsække fra Rains findes i flere forskellige modeller og farver, så du kan finde den, som passer bedst til dine behov. Hvis du skal bruge din Rains taske til arbejde, skole eller træning, så kan du med fordele vælge rygsækken, som du hurtig kan smide om på ryggen. Regnvejr behøver ikke være en begrænsning i din hverdag, hvis du blot har det rette regntøj i en god kvalitet, som kan holde regnen ude. Du kan både finde korte regnjakker og lange regnjakker, alt efter hvad din personlige stil er. Et alternativ til den klassiske regnfrakke, er de populære Rains veste som det oplagte valg til det mere sporty udtryk med en sweatshirt indenunder. Fuldend din outerwear garderobe med en vandtæt Rains taske eller Rains rygsæk.

  Historien bag om Rains

  Rains er en dansk modevirksomhed, som blev etableret tilbage i 2012 i Århus, og har siden da udviklet sig til en international livstilsvirksomhed. Tanken var at genskabe den klassiske regnjakke i et mere moderne og eksklusivt design og kvalitet, som holder sæson efter sæson i enhver mands garderobe. Det første produkt som Rains lancerede, var en enkel og stilsikker regnponcho i få farver. Efter den første lancering oplevede virksomheden den store efterspørgsel på deres regntøj, og kort tid efter var den nye sæson klar. Rains’ nye kollektion var bestående af regnjakker, regnbukser, tasker og accessoires. I dag er Rains manges første valg indenfor regntøj, og deres konceptbutikker kan findes i flere storbyer som København, London, New York og Paris.

  Køb din næste Rains regnjakke online

  Når det regner og blæser handler det om, at komme hurtig frem, og derfor er det vigtigt, at du kan bevæge dig i din regnjakke. Rains regntøj er behageligt at bevæge sig i, mens jakkerne er designet i et ekstra åndbart materiale. Hos Kaufmann.dk finder du altid et stort udvalg af regnjakker, tasker og rygsække fra Rains. Vi opdaterer vores sortiment af Rains regnjakker til herre løbende, men stadig med fokus på de mest populære og klassiske jakker fra det danske brand, så du altid har det bedste udvalg inden for vandtæt overtøj. Hold dig tør og komfortabel i de eksklusive regnjakker fra Rains. Shop din næste Rains regnjakke online eller om forbi vores butikker.