END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Calvin Klein

Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein

Vælg Kategori

  • 17 Varer fundet

  Calvin Klein - førende inden for mode og design

  Dette brand er en af de førende inden for mode, design og markedsføring i verden. Calvin Klein designer og markedsfører kollektioner til både mænd og kvinder, og deres produkter bliver produceret og markedsført gennem et massivt netværk af samarbejdspartnere og andre aftaler rundt om i verden. Deres livsstilsbrands er blandt andre Calvin Klein Collection, Platinum Label, Jeans og Underwear. De lancerede deres første kollektion tilbage i 1968, og i dag har de fleste mænd sikkert hørt om dem. Dette brand henvender sig både til de yngre og til de ældre mænd, som sætter stor pris på både design og kvalitet. Manden bag brandet (med samme navn) har formået at gøre det til en enorm succes, og vi hos Kaufmann er vilde med det.

  Få et gennemført look med Calvin Klein undertøj

  Når man som mand køber undertøj, er der visse ting, man gerne vil have opfyldt. Det skal som minimum holde en varm, det skal kunne holde styr på sagerne, og så skal det være komfortabelt. Alt dette opfylder Calvin Klein undertøj uden at blinke, og desuden er det super stilrent og spændende at kigge på. Det sidste kan altså også være relevant, selvom du måske tænker, at der da ikke er nogen, der skal kigge på det. Vi hos Kaufmann mener dog, at et gennemført look kun fungerer, hvis man også har styr på det, man har på indenunder. Du skal nemlig føle dig velpåklædt hele vejen igennem. Desuden er der jo den smarte boxerkant, som ofte er synlig, når du bærer lavt siddende jeans, så hvorfor ikke vise noget smart Calvin Klein undertøj frem her, når du endelig har chancen? Vi har et stort udvalg af både Calvin Klein underbukser og t-shirt, så du altid kan finde noget til ethvert behov.

  Calvin Klein T-shirt - der gås ikke på kompromis

  Dette amerikanske brand startede under trange kår, men alligevel har manden bag formået at gøre det til en enorm succes. Grunden til dette er alle de moderne designs, som fås i lækre materialer. De går aldrig på kompromis med noget, så når du køber en Calvin Klein T-shirt, har den uden tvivl fået hele armen, når det kommer til eksempelvis materiale af høj kvalitet såsom silke eller 100% bomuld. Dette livsstilsbrand byder på alle mulige slags T-shirts, så du har muligheden for at forny din garderobe. En T-shirt følger altid alle de nyeste trends og har denne kreative designers særlige signatur på sig uanset model. Har du brug for en lækker accessory til din t-shirts, skal du tage et kig blandt vores Calvin Klein tasker, der findes i flere størrelser og kan rumme alt fra toiletsager til computer.

  Køb Calvin Klein undertøj og t shirts til mænd online hos Kaufmann.dk

  Når du køber Calvin Klein undertøj til mænd hos Kaufmann, har vi sørget for at håndplukke netop de modeller, som vi er helt sikre på vil friste dig. Vi går nemlig meget op i både design og kvalitet, og desuden er komforten også vigtig. Med brandets underbukser til mænd får du den blødeste og mest elastiske oplevelse. Find dem her i vores webshop eller kom forbi en af vores fysiske butikker og prøv dem på. Her står vores dygtige og erfarne personale klar til at tage imod dig og hjælpe. Du er også velkommen til at give os et kald, hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne eller bare ønsker lidt tips og gode råd om de nyeste trends.