END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Manchetknapper & Slipsenåle

  • 8 Varer fundet

  Få et ikonisk udtryk med manchetknapper

  Manchetknapper er aldrig rigtig gået af mode, og det ser ud til at vende mere og mere tilbage. I dag er det en del af mange mænds garderobe, og det er med til at give et stilfuldt og rent udtryk til dit outfit. Den lille knap løfter din skjortes udseende til nye højder. Er du på udkig efter manchetknapper, eller mangler du blot noget inspiration til, hvilke du skal vælge, er du kommet til det rette sted. Vi har flere forskellige styles i klassiske farver og designs, så du kan finde den, der passer perfekt til dig. Uanset om du blot vil dresse lidt op til hverdagen på kontoret eller skal til den helt store fest. En knap i skjorteærmet kan pynte og tilføje personlighed i alle anledninger.

  Et levn fra en anden tid

  Før Første Verdenskrig var manchetknapper meget populære, fordi de havde et praktisk formål. Mænd kunne ikke bruge deres stivede flipper, skjortemanchetter og skjortebryst, uden at de blev holdt fast af små metalknapper. Men tiden og moden ændrede sig, og nye, blødere tekstiler kom til, så der ikke længere var behov for at have metalknapper til at holde det hele på plads. Dengang var der også brystknapper og kraveknapper, men de overlevede ikke, som tiden gik. Manchetknappen overlevede dog, selvom der ikke var brug for dem i de nye og blødere skjortemanchetter. Det var især englænderne, der holdt fast i traditionen. Knapperne kunne på en diskret måde signalere forskellige ting om ejermanden, eksempelvis om den sociale status.

  Manchetknapper i mange designs

  Der findes et utal af design og materialer, de kan laves i. Nogle af de mest eftertragtede og værdifulde er i guld og sølv. Du kan også finde varianter, der er emaljerede, og der er mange mønstre- og farvemuligheder. Og det gør ikke noget, at manchetknapperne er farverige, da de gerne må have deres eget liv, og på den måde pifte en klassisk slim-fit skjorte op. De farverige af slagsen er også med til at sige noget om ejermanden. En anden eksklusiv variant er manchetter med ædelstene, perlemor og mere specielle som skildpaddeskjold, horn og rav. Hos Kaufmann er vi førende i de stilrene og klassiske manchetknapper fra Hugo Boss og Tiger of Sweden. Men skulle du blive fristet af de øvrige styles, så se dig godt for på internettet, så du ikke bliver snydt af en kopi.

  Stilrene og klassiske manchetknapper hos Kaufmann

  Står du og mangler manchetknapper til at fuldende dit stilfulde og klassiske look? Så skal du ikke lede længere. Du er nemlig kommet til det helt rette sted. Vi har klassiske og stilrene styles, der passer til enhver mands garderobe. Se vores udvalg på online her på webshoppen, eller kig forbi i en af vores mange butikker. Vi holder os opdateret på de nyeste style og trends. Så har du spørgsmål til dine nye manchetknapper, står vi klar med råd og vejledning, så du kan blive klædt godt på til både en stilet hverdag og fest. Husk, at vi altid har 14 dages fuld returret.