END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Undertøj

Vælg Kategori

  • 145 Varer fundet
  48 af 145 Produkter

  Boxershorts og undertøj

  Ingen mand kan undvære et smart og moderigtigt sæt herreundertøj i en blød og lækker bomuldskvalitet – og allerhelst faktisk en ordentlig stak, så er der noget at tage på hver dag uden at skulle vaske tøj i døgndrift. Markedet er i dag stort, og man kan købe forskellige modeller og udgaver i mange forskellige butikker – men kvaliteten og designet er dog langt fra ens. Her på siden finder du et udvalg af kvalitetsmodeller, der alle er lavet af lækre materialer, der gør det behageligt at have dine undertrøjer og boxershorts på hele dagen og natten med, samtidig finder du også nogle af de mest klassiske og trendy designs, så der er nok at vælge mellem.

  Herreundertøj på nettet fra alle de populære mærker

  Mange af de store modehuse har lavet deres helt egen kollektion, når det kommer til undertøj og sleepwear til mænd, hvor kvalitet og design er vægtet meget højt. Hos Kaufmann har vi gjort det til en dyd at udplukke og udvælge de allerbedste styles fra de allerstørste og mest eftertragtede brands. Dette gør vi ud fra kriterier og høje krav om en lækker kvalitet, der blandt andet indebærer bløde og behagelige materialer, som tåler slid samt et smart og moderigtigt design. For selvom det (formentlig) ikke er alle og enhver, der får dine boxershorts eller undertrøjer at se, så skal man ikke undervurdere følelsen af at føle sig velpåklædt fra inderst til yderst. Vi har blandt andet samlet undertøj online fra Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Emporio Armani og Gant, som alle er garanter for lækre designperler.

  Boxershorts, undertrøjer og meget mere

  Historien om undertøj til mænd kan spores mange tusinde år tilbage – faktisk helt tilbage til det gamle Grækenland og Rom, hvor de indfødte bar lændeklæde, hvilket menes at være den allerførste form. I tidernes løb er der sket meget og både design og materialevalg har ændret sig betydeligt – for ikke at sige totalt, og i dag findes der noget for enhver smag. I vores udvalg finder du både undertrøjer, lange underbukser, boxershorts, t-shirts og herretrusser, så uanset, hvad du foretrækker, så kan du finde det enten her i vores webshop eller i en af landets mange Kaufmann butikker. En god idé er altid at have nogle sæt i neutrale farver som sort og hvid, som ikke let kan ses under tøjet, og derfor opnår en mere diskret rolle i påklædningen.

  Køb undertøj til mænd online hos Kaufmann.dk eller i vores butikker

  Som du nok allerede har erfaret, så findes vores herre undertøj på nettet i mange forskellige snit og modeller, så der er lidt for enhver smag. Du finder desuden også et udvalg af lækre kvalitets morgenkåber fra flere af de populære brands. Det er dog kun et udsnit af hele vores sortiment, som du finder i din nærmeste Kaufmann butik, hvor du også kan få råd og vejledning af vores dygtige personale. Vores udvalg af undertøj til mænd udskiftes og udvides løbende, så hold et godt øje med Kaufmann.dk, hvis du ønsker at have en finger på pulsen i forhold til nyeste herremode. Så er du altid opdateret!