The Journal

Vi er meget glade for at kunne præsentere denne sæsons KAUFMANN magasin med spændende artikler og masser af inspiration.

Kære læser

Sol og lyse nætter. Forår og sommer er måske de årstider, vi holder mest af. Livet bliver lidt lettere, og vi har lettere ved at finde glæden i selv de små hverdagsting. Hos Kaufmann glæder vi os over den delvise genåbning af samfundet, hvor vi nu igen kan byde jer velkommen i vores butikker og levere den service og assistance, som vi er kendt for. Hylderne er fyldt med nyheder og smart tøj, så dit outfit er i orden. Både til arbejdsdagene og til de mange, store fester, som blev aflyst det seneste år.

Vi har også gjort os umage med at lave en ekstra lækker udgave af The Kaufmann Journal. I denne udgave kan du blandt andet læse et eksklusivt interview med Danmarks eneste astronaut: Andreas Mogensen. Det er en historie om en mand og hans mission. Om hans dedikation og jernvilje. Han rummer ganske enkelt The Right Stuff for at kunne klare udfordringerne i rummet.
Dedikation og jernvilje er også noget, der kendetegner golfspilleren Tiger Woods. Helt fra barnsben fyldte golf hans liv. Han blev udråbt til den største amerikanske sportsmand nogensinde. Vandt rub og stub, indtil skandaler, skader og medicinmisbrug smadrede karrieren. Men han rejste sig. Overvandt smerterne. Lagde pillerne på hylden. Og vandt sin første turnering i mange år. Han var på ret kurs, indtil ulykken atter ramte ham tidligt dette forår. En rørende og spændende historie.

The Kaufmann Journal er også krydret med en masse små og store artikler om alt fra Airbnb og Brian Cheskys spændende historie og rytterstatuen på Amalienborg Slotsplads til den tragiske historie om Leland Stanford, der sammen med sin hustru grundlagde det verdenskendte Stanford Universitet. Vi har fundet plads til historier om trøfler, Louisiana, mangefacetterede lommeknive og meget mere. Kort sagt har vi gjort en stor indsats for at skabe et magasin, der er fyldt med spændende læsestof – og forhåbentlig masser af inspiration, du kan bruge, når forårs og sommergarderoben skal fornys.

God læselyst.

Hent et eksemplar i en af vores butikker eller læs det online her

Tidligere editions