Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

The Journal

Vi er meget glade for at kunne præsentere denne sæsons KAUFMANN magasin med spændende artikler og masser af inspiration.
Kaufmann Journal Spring/Summer 2023

Kære læser

Snart bliver det atter forår og sommer. Livgivende solskin, gode oplevelser med familie og venner – og ture ud til den grønne skov og strand. Det er også tiden, hvor vinterfrakken får plads inderst i klædeskabet, så der bliver plads til den lyse og lette garderobe, der passer til årstiden.

At vi atter kan opleve, at bøgen springer ud, er noget af det, der er med til at give os en tiltrængt tro på fremtiden. Så kan vi måske lægge sortsyn og uro bag os og igen se fremad. Med Kaufmann Journal har vi også forsøgt at se fremad. I denne udgave har vi valgt at skrive en masse spændende og inspirerende artikler om mennesker, der har gjort en forskel. Mennesker, som også har oplevet modgang, men som på trods af ulykker eller helbredsmæssige udfordringer alligevel har fået succes.

Det er historien om Lionel Messi, der gjorde lægernes dom til skamme. Da han var dreng, måtte forældrene opgive en dyr behandling med væksthormon. Pengene slog ikke til. Alligevel blev den nybagte verdensmester måske den bedste fodboldspiller gennem tiderne. Det samme kan siges om den danske Rally-kører Thomas Kongshøj. Som ung var han involveret i et alvorligt biluheld. Men han kæmpede og fik succes. I år kørte han det 8.528 kilometer lange Dakar Rally i den saudiarabiske ørken. Vi har interviewet den danske rallykører.

I musikkens verden har vi fokus på to succeshistorier: Dua Lipa og Mick Jagger. Hun giver nyt liv til pop-musikken, mens den snart 80-årige ’rullesten’ stadig er i fuld vigør på alverdens scener.

Udsyn og store oplevelser får du også i en rejseartikel fra Grønland, hvor en luksusteltlejr i Nuuk-fjorden giver en helt unik chance for at opleve alt fra isbjerge, fjelde og nordlys. Og så bringer vi et portræt af den ikonisk velklædte Don Draper alias Jon Hamm. TV-serien ’Mad Men’ har givet os et fint indblik 60’ernes herremode, der også har sat sine spor i dag. Vi har fundet seks outfits, der ville være Don Draper værdig.

Kort sagt: Der er masser af godt læsestof, inspiration og oplevelser gemt i denne udgave af Kaufmann Journal.

God læselyst.

Hent dit eksemplar i en af vores butikker nu.

Tidligere editions