The Journal

Vi er meget glade for at kunne præsentere denne sæsons nye KAUFMANN magasin med spændende artikler og masser af inspiration.
The Kaufmann Journal

Kære læser

Succes og toppræstationer. Skabt af det unge talent eller erfaringens mestre. Om det er på catwalk'en, tennisbanen eller biografernes hvide lærreder, er egentlig ganske underordnet. Vi kan alle begejstres over et supertalent som tennisspilleren Holger Rune, der efter fantastiske resultater i 2019 i år kæmper for at bide sig fast i tennisverdenens seniorturneringer. Den kun 16-årige danske teenager bliver spået en storslået karriere – og vi har mødt ham til en samtale om den hårde træning, udfordringerne og drømmene.

Men ungdommelig styrke og gå-på-mod er ikke den eneste vej til succes. Erfaring og overblik kan også føre til pokaler og verdensmesterskaber. Det beviste de fire tennisveteraner Claus Pedersen, Frans Nørby, Kasper Rud og Jørn Harder sidste år i Kroatien. Deres dåbsattester er alle udfærdiget for mere end 70 år siden.

Vi har også set nærmere på Vincent Cassel og Viggo Mortensen. To fantastiske skuespillere, der har gået hver sin vej for at opnå succes. Og så har vi interviewet Iver Rosenkrantz, der har skabt sin eventyrlige succes i Afrika.

Succes kommer i mange former – og nogle gange er det meget håndgribeligt. Som i 1948 da Land Rover kørte tre eksemplarer af deres firhjulstrækker fra London til den store biludstilling i Amsterdam og skabte begejstring. Eller som da Sir Thomas Sopwith i 1934 søsatte yachten Endeavour, der af mange bliver betegnet som verdens smukkeste sejlbåd. En båd, der var skabt til fart – og for at vinde America’s Cup.

Vi elsker også at se det undertippede sportshold opnå den ultimative succes. Som da det amerikanske baseballhold Oakland A’s pludselig knækkede koden og kunne spille en afgørende rolle i kampen om mesterskabet. En gribende historie som Brad Pitt har portrætteret i filmen Moneyball.

Det exceptionelle og det overraskende har altid pirret os. Det er også de tanker, vi tænkte, da vi i vintermørket forsøgte at se frem mod forår og sommeren 2020. Uanset om du er ung og leder efter det ultimative sæt tøj til konfirmationsfesten, eller om du skal tage dig bedst muligt ud på jobbet, har vi fyldt The Kaufmann Journal med nyheder. Så hvis du er på jagt efter et ungt cool outfit eller et Three Piece Suit til den modne mand, er vi klar til at sørge for, at også du ligner en succeshistorie.

God læselyst!


Det nye magasin kan nu læses online

Tidligere editions