Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

The Journal

Vi er meget glade for at kunne præsentere denne sæsons KAUFMANN magasin med spændende artikler og masser af inspiration.
The Kaufmann Journal

Kære læser

Forår og sommer. Igen kan vi glæde os over lune dage og lyse nætter. Det er den tid på året, hvor vi ser fremad. Og en tid, hvor vi måske atter tør tro på en lysere fremtid, hvor vi indfrir både drømme og målsætninger.

Det er også et tema i denne udgave af Kaufmann Journal, hvor vi har interviewet den bare 22-årige Frederik Vesti, der om nogen drømmer stort – og som står på tærsklen til at indfri sine drømme som kommende stjerne i Formel 1.

Han er forhåbentlig blot et gearskifte fra at kunne blive fast kører for Mercedesʼ Formel 1-team.

En anden drømmer er Leonardo DiCaprio, der med årene har udviklet sig til en af Hollywoods bedste karaterskuespillere.

Mod og store drømme har også været kodeordene for Casper Steinfath, der på sit stand up paddleboard har krydset både Kattegat og Skagerrak. Nu drømmer han om at krydse Nordsøen. Det er også en historie om en uortodoks opvækst i Klitmøller, der har givet ham mod på tilværelsen. Og ikke mindre end seks VM-guldmedaljer med i bagagen.

Vi har valgt at fokusere på skuespilleren Kurt Russell og hans søn, Wyatt. Begge gør i dag karriere inden for filmens verden. Men sønnen drømte om en karriere som professionel ishockeyspiller. En drøm, der brast. Så det handler også om modet til at skifte retning – og sætte nye mål.

I det hele taget har vi bestræbt os på at skrive inspirerende historier om mennesker, der har forfulgt deres drømme. Som for eksempel Anders og Titte Skotlander, der har skabt et anerkendt dansk rom-brand. Og filminstruktørerne Christopher Nolan og Ridley Scott, der har skabt så mange storslåede film. Fra vores egen verden har vi set nærmere på Pharrell Williams, der er modehuset Louis Vuittons nye topdesigner. Action og fart over feltet får du i artiklen om den danske båd i SailGP, hvor skipper Nicolai Sehested og taktikeren Anne-Marie Rindom tvinger deres højteknologiske katamaran op på næsten 100 kilometer i timen.

Kort sagt har vi gjort os umage med at fylde Kaufmann Journal Spring 2024 med masser af læsestof. Og masser af inspiration til din forårs- og sommergarderobe.

God læselyst.

Hent dit eksemplar i en af vores butikker eller læs det online her.

Tidligere editions