The Journal

Vi er meget glade for at kunne præsentere denne sæsons nye KAUFMANN magasin. Der ligger et eksemplar klar til dig i butikken med spændende artikler og masser af inspiration.
The Kaufmann Journal

Kære læser

Sol, varme og lune nætter. Lyset giver os optimisme, gå-på-mod og masser af energi til både arbejde og fritid. Hos Kaufmann har vi brugt energien på at finde alle de spændende nyheder frem, så vi kan hjælpe dig med at forny din garderobe. Om du så har behov for et nyt og stilfuldt Hugo Boss jakkesæt til jobbet eller en lækker poloshirt fra Moncler, står vi parat i butikkerne til at hjælpe med råd og vejledning.

Denne udgave af The Kaufmann Journal er fyldt med inspiration, som du også kan finde online. Et par klik med musen, og næste dag vil posten ringe på med dit nye tøj. Vi har også gjort os umage med at finde en masse godt læsestof til dig. Du kan blandt læse et inspirerende portræt af Jesper Buch. En historie, der kommer ind under huden på en ’Angel Investor’, og en fortælling om det drive, der skabte succeserne. Men også en historie om moral og etik.

Det er egenskaber, der også går igen i historien om Peter Hovmand, der som ganske ung meldte sig til Légion Etrangère. Som faldskærmssoldat i Fremmedlegionen drømte han om at være med til at standse borgerkrigen i Jugoslavien. I dag er han på nippet til at reboote sin forfatterkarriere. Vi har også fundet plads til Heidi Klum, der via Sports Illustrated’s Swim Suit Edition skabte sig en karriere som supermodel og tv-stjerne i både USA og Tyskland.

En af sidste års mest berømmede film var den mesterlige genindspilning af A Star is Born. Bradley Cooper høstede stor anerkendelse for sin indsats både foran og bag kameraet. Ved årets Oscar-fest vandt Lady Gaga, der havde den kvindelige hovedrolle i filmen, en Oscar med sangen Shallow. Og så er der portrættet af den femdobbelte verdensmester i Formel 1: Racerkøreren Lewis Hamilton, der startede sin imponerende sejrsrække med som 10- årig at fræse asfalten sort på den lokale Go-Kartbane.

Du kan sikkert også finde inspiration i artiklerne om McDonald’s grundlægger Ray Kroc, YouTube-fædrene og bildesigneren Horacio Pagani. For slet ikke at tale om den dramatiske historie om Svinkløv Badehotel og køkkenchefen Kenneth Toft-Hansen, der i år vandt kokke-VM i Frankrig. Vi har ganske enkelt forsøgt at finde frem til en lang række mænd og kvinder, der hver på sin måde har skabt noget stort. Og som måske kan inspirere dig til at forfølge dine ideer og drømme.

God læselyst!


Læs magasinet online her

Tidligere editions