Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2023
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2023

The Journal

Vi er meget glade for at kunne præsentere denne sæsons KAUFMANN magasin med spændende artikler og masser af inspiration.
The Journal AW22

Kære læser

Efterår og vinter står for døren. Nu flytter vi arbejdet inden døre og klæder os varmt på, mens vi håber på solrige dage med den falmende skov som baggrundstæppe. Måske efterfulgt af regn og rusk – og forhåbentlig også lidt sne, så vi kan finde ski og kælk frem igen. Under alle omstændigheder er det måske også nu, vi skal til at sikre os, at garderoben står mål med årstidernes udfordringer. Både på jobbet og i fritiden.

Netop årstidernes skiften er måske et af de faste elementer i vores liv, der i en urolig tid er med til at give ro og tro på fremtiden. Når bladene falder, og vi kan slentre en tur i skoven eller lade os blæse igennem af en strid vestenvind på stranden, ja, så får vi på én og samme tid mere energi til at møde hverdagens udfordringer i et hektisk arbejdsliv.

Derfor har vi i denne udgave af Kaufmann Journal også fundet tid til at skrive en lang række gode og spændende artikler, som du kan læse i en rolig stund. Der er portrættet af George Clooney, som vi har kombineret med en stilguide til det helt rigtige ’Clooney-dress’. Vi har også fundet plads til artikler om kendte skuespillere som Jennifer Aniston og Mark Wahlberg.

Til næste år drager den danske astronaut Andreas Mogensen af sted på en ny mission til Den Internationale Rumstation, ISS. Denne gang i seks måneder. Vi har talt med ham om udfordringerne.

På den gastronomiske front har vi et spændende interview med den franskfødte kok Daniel Letz, der i 80’erne bragte den første michelinstjerne til en dansk restaurant. I år kan han fejre 50-års jubilæum som kok.

Og så har vi inspireret af sommerens store Tour de France-succes interviewet danske Magnus Cort Nielsen, der kørte i den prikkede bjergtrøje i 11 dage. Med modige angreb og gode ben viste han stor klasse. Lige indtil han efter den 14. etape måtte trække sig smittet med coronavirus.

Vi har kort sagt fyldt Kaufmann Journal med masser af godt læsestof, inspiration og oplevelser, som vi håber, du vil nyde.

God læselyst.

Hent dit eksemplar i en af vores butikker eller læs det online her

Tidligere editions