SALE - Spar op til 50% lige nu - Klik her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
SALE - Spar op til 50% lige nu - Klik her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Altid 14 dages returret

The Journal

Vi er meget glade for at kunne præsentere denne sæsons KAUFMANN magasin med spændende artikler og masser af inspiration.
The Journal Spring/Summer 2022

Kære læser

Forår. Og snart sommer. Stille og roligt vænner vi os til lysere dage. Varme dage. Lune nætter. Vi kan alle trænge til at kunne vende tilbage til en lettere hverdag, som vi kendte den, før Coronavirusset overtog vores liv. Heldigvis er vi kommet nogenlunde helskindet gennem alle de udfordringer, pandemien førte med sig. Arbejdspladser, forretninger og hele forlystelseslivet er atter åbent uden restriktioner eller mundbind. Også Kaufmannbutikkerne er nu helt åbne. Og vi har brugt tiden siden sidste sommer og efterår til at fylde hylderne op med alle de spændende nyheder til både arbejde og fest. For mange skal til at indhente det forsømte. Måske et bryllup? Eller nyt job?

Glæden ved det rigtige job er i hvert fald vigtig. Det er også et nøgleord i det interview med skuespilleren Matt Damon, som vi bringer i denne udgave af Kaufmann Journal. Apropos arbejdsglæde: Vi har også fundet plads til nyttig viden om den tøjstil, du kan udvide din jobgarderobe med. Vi har lavet en stilguide med fire forslag til moderne outfits, der passer til forskellige typer arbejde. Vi har også studeret stilikonet David Beckham og giver dig forslag til, hvordan du selv kan lade dig inspirere af ham. Og i vores butikker står vi naturligvis klar med råd og vejledning.

Du kan også læse om skuespilleren Jason Statham, der ofte betegnes som Englands sidste actionhelt. Vi har også talt med Thomas Blaabjerg. Danmarks dygtigste klatrer, der styrtede otte meter ned fra en klatrevæg og knuste begge hæle. Han kom sig. Trænede. Og kom tilbage endnu stærkere. En historie om mod og vilje. Har du brug for at koble lidt af og lægge computer og mobiltelefon til side, er det måske en god ide at besøge det lille boutiquehotel ’The Monica’ i Ærøskøbing. Det er bestemt en rejse værd.

Endelig bringer vi et interview med den verdenskendte danske bildesigner Henrik Fisker, der i år introducerer sin nye 100 pct. elektriske elbil.

Vi har kort sagt fyldt The Kaufmann Journal med masser af godt læsestof, inspiration og oplevelser, som vi håber, du vil nyde.

God læselyst.

Hent dit eksemplar i en af vores butikker eller læs det online her

Tidligere editions