Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2024
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2024

The Journal

Vi er meget glade for at kunne præsentere denne sæsons KAUFMANN magasin med spændende artikler og masser af inspiration.
The Kaufmann Journal

Kære læser

Nu falmer skoven. Igen skal vi til at finde glæde ved de gyldenbrune nuancer på skovens træer, når efteråret og vinteren snart tager magten. Det er årstider, der for alvor fortæller os, at et skifte er på vej. Og at vi nu skal finde det varme tøj og de vandtætte jakker frem igen. Med denne udgave af Kaufmann Journal har vi også et fokus på netop dét, at vi i livet også oplever omskifteligheden. At vi tager hul på nye kapitler og nye udfordringer.

Som eksempelvis den blot 20-årige fodboldspiller Rasmus Højlund, der denne sommer skiftede fra sin italienske klub Atalanta B.C. til De røde djævle fra Manchester United. En gigantisk transfersum på op mod 635 millioner kroner gør ham til Danmarks dyreste fodboldspiller. Og selv kan han se frem til en gigantisk ugeløn på mere end 600.000 kroner. Lidt af en omvæltning for så ung en mand.

Men netop de livsforandrende valg er med til at definere, hvem vi er. Derfor har vi også set et andet fodboldikon efter i sømmene: David Beckham. Han har skabt sig en gylden karriere, efter fodboldstøvlerne blev snøret for sidste gang. Sammen med sin hustru har han skabt sig en formue, der nærmer sig én milliard dollars.

I tennisverdenen har den tidligere verdens-etter Roger Federer sagt farvel til Wimbledon, Grand Slam-turneringer og en fast placering i den absolutte top.

Vi har også høje forventninger til vinterens store filmpremiere, når vi kan se den biografiske storfilm om reggae-legenden Bob Marley. Men vi har også fundet plads til at beskæftige os med en af denne verdens smukkeste biler, nemlig den legendariske Chevrolet Corvette, smuk fotokunst og en sangstjerne som Beyoncé.

Endelig bringer vi et portræt af den britiske skuespiller Jude Law. Uanset om det er på den røde løber eller i fritiden, er han som altid good-looking. Vi har fundet seks outfits, der vil klæde både ham og dig.

Vi har fyldt Kaufmann Journals Fall ’23 Edition med masser af godt læsestof og inspiration til din efterårs- og vintergarderobe.

God læselyst.

Hent dit eksemplar i en af vores butikker eller læs det online her.

Tidligere editions