The Journal

Vi er meget glade for at kunne præsentere denne sæsons nye KAUFMANN magasin. Der ligger et eksemplar klar til dig i butikken med spændende artikler og masser af inspiration.
The Kaufmann Journal

Kære læser

Den sidste sommerdag kom og gik igen. Efteråret er her. Og snart er det vinter. Nu er det tid til nye udfordringer. I skolen og på jobbet. Derhjemme og når gyldne trækroner kalder på en tur i skoven.

Hos Kaufmann har vi haft travlt med at gøre klar til en ny sæson. Vi har spændende nyheder på alle hylder. Så hvad enten du har behov for en ny dunjakke fra Moncler eller en blazer i bredriflet fløjl fra Sand, står vi klar med råd og vejledning i butikkerne. Og vi sidder naturligvis også klar ved tasterne, hvis du vil forny garderoben i vores web-butik. Et par klik med musen så pakker vi dit tøj og sender det, så du allerede dagen efter kan tage det på derhjemme. Enkelt og ligetil.

Vi har også brugt sommeren på at skrive en række gode og interessante historier, som vi præsenterer dig for i denne efterårsudgave af The Kaufmann Journal.

Vi har mødt tv-værten Felix Smith, der netop har skiftet Go’ Aften, Danmark ud med de danske udgaver af Top Gear og The Wall.

Du kan også læse den fascinerende historie om Coca-Cola. Sodavanden, der forandrede verdenen. Men også en spændende historie om det sidste slag i den amerikanske borgerkrig, hvor John Stith Pemberton blev hårdt såret. Han blev afhængig af morfin. Og i et forsøg på at slippe fri af morfinens klør opfandt han Coca-Colaen.

Biler er noget, vi bruger i hverdagen – og noget vi drømmer om. Vi har set nærmere på nogle af de ikoniske og berømte vintage cars fra 1900-tallet. Biler der i dag sælges for millioner og atter millioner af dollars til samlerede overalt i verden. Og så har vi fyldt tanken og giver dig et overblik over de mange forskellige udgaver af Porsche 911, som vi gennem tiden har kigget misundeligt efter.

Film er også noget, vi godt kan lide. Så du kan også læse om den kommende James Bond film med Daniel Craig i hovedrollen. Og britisk films førsteelsker, en forfjamsket selvudslettende mand med navnet Hugh Grant.

Kort sagt: Når regnen pisker mod ruden, finder du her masser af gode artikler, underholdning og inspiration.

God læselyst!


Læs magasinet online

Tidligere editions