The Journal

Vi er meget glade for at kunne præsentere denne sæsons nye KAUFMANN magasin. Der ligger et eksemplar klar til dig i butikken med spændende artikler og masser af inspiration.
The Kaufmann Journal

Kære læser

En forrygende sommer er overstået. Selv om vi måske kan opleve enkelte dage, der falder ind under begrebet Indian Summer må vi nok erkende, at efteråret og i sidste ende vinteren er lige om hjørnet. Så det er nu butikkerne bugner af nye jakker, t-shirts, jeans og alt det, du har brug for at forny din garderobe så månederne med sne og slud ikke kommer bag på dig.

I denne udgave af The Kaufmann Journal finder du masser af inspiration til efterårets og vinterens modetøj. Men ud over inspirerende mode, bringer vi også spændende artikler om mænd og kvinder, der på hver sit felt har skabt sig et navn og nået deres mål. Til stor inspiration for os andre. Det er for eksempel historien om Evan Spiegel, der skabte Snapchat – og i dag kan bryste sig af at være milliardær som 28-årig. 

Det handler også om en ung kvinde, der troede på sig selv og egne kvaliteter trods en opvækst i middelmådighedens USA i 70-erne: Eva Mendes, skuespillerinde med succes på det hvide lærred og i modeverdenen. I dag 44 år gammel – og still good looking. Vi har også valgt at fortælle historien om Kaufmanns grundlægger Axel Kaufmann. For han var en ener i sin tid. Han havde fingeren på pulsen og formåede at bringe sin forretning sikkert gennem to verdenskrige og 30'ernes depression.

I den anden ende af spektret kan du læse om produkter, der er eller har været med til at definere kvalitet og det ypperste, vi mennesker kan frembringe. Tag for eksempel Urban Jürgensen uret som et dansk mesterværk med international succes. Eller Ford Mustang, som har betaget en verden af bilelskere siden den blev skabt i starten af 60'erne som en muskelbil, alle skulle have råd til at købe. 

Portrættet af Remee tegner et billede af en dansk kunstner, der ikke alene selv har komponeret hit på hit, men som har formået at skabe succes for mange andre.

Kort sagt: The Kaufmann Journal er spækket med massevis af læsestof, der forhåbentlig kan være til inspiration i din egen travle hverdag. 

God læselyst!


Læs magasinet online

 

Tidligere editions