The Journal

Vi er meget glade for at kunne præsentere denne sæsons nye KAUFMANN magasin med spændende artikler og masser af inspiration.

Kære læser

Indimellem kan man trænge til at se tingene fra et nyt perspektiv. Især i en tid, hvor vi alle har stået over for store udfordringer, er det på sin plads at standse lidt op; finde ind til kernen og de værdier, vi værdsætter. Det gør os stærkere og giver os måske ligefrem evnen til at finde nye løsninger.

Personlig styrke og mod er de egenskaber, der om noget kendetegner Jesper Westmark, som du måske kender fra TV-programmet ’Alene i vildmarken’. Da han befandt sig på et nulpunkt i sit liv, fandt han en ny vej fremad, der med hans egne ord ”har skabt den bedste version af ham selv. Indtil videre.”

Men styrke, succes og viljen til sejr er nogle gange noget, vi opnår på trods. Akkurat som herrelandsholdets målmand, Niklas Landin, der trods et hørehandicap har formået at skabe sig en elitekarriere mellem stængerne. Vi har besøgt ham i Kiel.

Denne udgave af The Kaufmann Journal er spækket med inspirerende læsestof. Succes på trods er også et tema i portrættet af den amerikanske racerkører og bildesigner Carroll Shelby, der vandt 24-timersløbet i Le Mans i 1959 – og som skabte Ford Mustangbilen, der i 1966 endegyldigt fravristede Ferrari-racerne dominansen på væddeløbsbanen. Han levede sit liv i overhalingsbanen trods en alvorlig hjertefejl, der førte til en hjertetransplantation.

Vi har også fundet frem til spændende historier om Amazons grundlægger, Jeff Bezos, og en af vor tids største filmskabere: Quentin Tarantino og meget mere.

Cillian Murphy har stor succes i TV-serien Peaky Blinders. Og som sidegevinst har han skabt en ny modetrend: Sixpencen er tilbage!

At bevare egen styrke og gåpåmod i en udfordrende tid kan også handle om at forkæle sig selv. Nu, hvor vi ser frem til efterårets ruskende ture i skoven og forhåbentlig en vinter med lidt sne, har vi hos Kaufmann forberedt os. Vi har fyldt hylderne med en masse nyheder: dunjakker, skjorter og habitter. Jeans og smarte T-shirts. Og naturligvis også en sixpence. Så uanset om du skal forny din arbejdsgarderobe, finde et nyt sæt tøj til ferien eller bare være lidt god ved dig selv, står vi klar til at hjælpe dig. Både i butikkerne og her på vores webshop på www.kaufmann.dk.

God læselyst.

Hent et eksemplar i en af vores butikker eller læs magasiner online her.

Tidligere editions