The Journal

Vi er meget glade for at kunne præsentere denne sæsons KAUFMANN magasin med spændende artikler og masser af inspiration.
The Journal AW21

Kære læser

Efterår og vinter står for døren. Smukke dage, hvor træernes blade skifter fra grøn til de orangegule og rødbrune nuancer, inden løvfaldet for alvor sætter ind. Det er også en tid, hvor vi igen finder årstidens læder- og oilskinsjakker frem fra skabet. Og en tid, hvor vi vælger en skjorte og slips, der matcher naturens skiften. Om det er til en gåtur i skovens dybe, stille ro eller et nyt outfit til arbejdsbrug, står vi hos Kaufmann parat til at hjælpe dig med at finde din nye jakke, habit eller skjorte. Med den samme service og professionelle viden om dagens modetrends, som vi er kendt for.

Og hvis du mere har lyst til at sidde indendørs og studere efterårets nye varer, har vi gjort os umage med denne udgave af Kaufmann Journal, hvor du kan finde masser af inspiration til din efterårs- og vintergarderobe. Du får også masser af spændende læsestof. Vi har talt med Melvin Kakooza, der på rekordtid har skabt sig en karriere som skuespiller og en af Danmarks dygtigste standupkomikere. Det er også en historie om udfordringer i barndomsårene i Fredericia. Om humor som våben. Om god tone. Og om vilje og positivt livssyn, når sygdom rammer én.

Du kan også læse om Jannik Olander, der tog springet til Los Angeles, hvor han trods modgang og truende ruin fik skabt et succesfuldt smykkebrand, der fra starten specialiserede sig i armbånd og ringe til mænd. Vi har også fundet plads til spændende fortællinger om den italienske Vespa-scooter, der i mere end 70 år har begejstret en hel verden, om det legendariske Carlyle Hotel i New York og filmdivaen Jennifer Lawrence, som du måske kender fra The Hunger Games.

Kort sagt har vi fyldt Kaufmann Journal med artikler og inspiration, som vi håber, du vil nyde.

God læselyst.

Hent dit eksemplar i en af vores butikker eller læs det online her

Tidligere editions