END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Tasker

Vælg Brand

  • 59 Varer fundet
  48 af 59 Produkter

  Se vores tasker til mænd

  En lækker herretaske er en uundværlig accessory, som fortjener bare en lille smule opmærksomhed. Hvad enten der er tale om en praktisk og moderigtig computertaske til studie- og arbejdsbrug eller en stor weekendtaske til rejser og sport, så husk, at den er en del af din samlede stil. På kaufmann.dk og i Kaufmann butikkerne har vi altid et stort udvalg af tasker til mænd fra flere af de førende mærker. Inden du investerer i en ny model så overvej formål og funktion, og slå dig derefter løs i Kaufmann.dk's store udvalg.

  Praktisk og trendy

  Hos Kaufmann finder du altid et lækkert sortiment af kvalitetsmodeller, der klarer opbevaring for dig, når du er på farten. Har du brug for en funktionel herretaske, der er meget praktisk, når du er på cyklen, på ture i naturen, eller når du skal ned at handle? Så tag et kig på de smarte skuldertasker fra b.la. Polo Ralph Lauren, der ud over den praktisk funktion også gør dig trendy på farten. Vi har tasker til mænd i friske farver og mere afdæmpede varianter, så der er noget for enhver. Har du mere brug for en rummelig model, der er perfekt til weekendture og arbejdsture, så tag et kig på de klassiske styles fra Tiger of Sweden, der er som skabt til den cool forretningsmand. Til dine sportsaktiviteter finder du lækre sportstasker med plads til alt det nødvendige sportsudstyr.

  Vælg din style med omhu

  Det er vigtigt, at du vælger din nye herretaske med omhu. Ikke alene skal den dække dine behov for opbevaring og transport af dine sager. Den skal også kunne klare de daglige udfordringer. Har du brug for praktisk opbevaring, kan du tage et kig på vores smarte rygsække, og har du ikke behov for så meget plads, er de moderne bæltetasker også en perfekt accessory. Sidst men ikke mindst, så siger den – lige så vel som din påklædning – også noget om, hvem du er som person, og hvordan du gerne vil fremstå. Når du vælger en kvalitetsmodel, så udstråler du helt naturligt også selv mere klasse, end hvis du går rundt med en slidt, gammel sag eller en i dårlig kvalitet. Hvis du bruger din taske til mænd meget, kan det godt betale sig at investere i en model af god kvalitet, da de oftest vil holde længere.

  Køb din herretaske online her

  Køb trygt dine tasker til mænd her. Vores udvalg af herretasker er nøje udvalgt ud fra kvalitet og stil, så du går herfra med en stilfuld kvalitetsvare. Det ved vi nemlig betaler sig i det lange løb. Udover de mere almindelige tasker, har vi også et godt udvalg af praktiske toilettasker fra mange af de populære mærker.