Ure

Alle har ét, nogen har flere. Nogle er dyre, nogle er sjældne. Nogle har en helt speciel historie og andre er helt fantastisk smukke! På denne side vil vi i samarbejde med Dreamwatch og vores urekspert, Henrik Lassen, løbende præsentere jer en række helt særlige ure. Følg med her på siden hvor vi vil grave os helt ned i urenes fantastiske verden.
Intro til ure

Henrik Lassen

Henrik Lassen er vores urekspert. Fra hans værksted i Luzern, Schweiz vil han give os allesammen gode råd om alt fra vedligeholdelse over faldgrupper til sit eget personlige drømmeur. Få også svar på hvilket urværk, der har gjort størst indtryk på Henrik og bliv klogere på forskellen mellem independent watchmakers og mere kommercielle konkurrenter.

Når Henrik fortæller, så lytter vi, for ingen ved som ham, hvordan man tager sig af sit ur. Henrik Lassen startede sin karriere i Stavanger, Norge. Skæbnen bød ham at flytte til Luzern hvor han i dag sidder hos en Second Hand urforhandler. Se mere til Henrik og hans liv i Luzern via hans Instagramprofil her.

Vi glæder os til at dele hans mange gode råd med jer.

Micki Jensen

Entusiasten Micki Jensen købte i 2009 en hjemmeside til 4.000 kr. Drømmen var dengang blot at supplere SU’en ved at købe og sælge brugte luksusure. Med et Rolex Submariner, en GMT Master og et Explorer som udgangspunkt viste forretningens potentiale sig dog hurtigt at være større, og studierne blev droppet til fordel for en udlevelse af drømmen, som viste sig at være virkelighed. Med en forretningsplan i hånden tog Micki i banken, da finanskrisen var på sit højeste. Efter at have sikret sig en kassekredit tog Micki orlov fra sine studier - et orlov han stadig er på her 10 år efter.

Micki Jensen er en ofte anvendt urekspert – for eksempel i Jyllands Posten og Berlingske. Siden 2009 har Dreamwatch.dk og Micki været en af landets foretrukne leverandører af eksklusive, brugte ure. Tusindvis af kunder har købt og solgt ure gennem Dreamwatch.dk med Micki Jensen i spidsen. Forretningen er bygget op om tillid og troværdighed. Den individuelle kundebehandling gøres vedkommende gennem kompetent vejledning, ekspertise og og smittende entusiasme og interesse for hvert et ur.

Med stor iver, interesse og en god portion nørderi har Micki Jensen opbygget et firma, som emmer af professionalisme og seriøsitet.

Intro til ure