END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden
Tiger of Sweden
Tiger of Sweden

Vælg Kategori

  • 54 Varer fundet
  48 af 54 Produkter

  Tiger of Sweden

  Dette svenske tøjmærke får over 100 års erfaring og moderigtigt design til at gå op i en højere enhed, og skaber herved fundamentet for de strømlignede herretøjskollektioner, som sammen de ’slimme’ silhuetter og den gode kvalitet er nøgleordene hos det svenske firma, som har gjort Tiger of Sweden skjorter og Tiger of Sweden bælter mange mænds foretrukne. Designet og stilen er holdt i et elegant og enkelt look med sans for detaljer og kvalitet. Farverne er diskrete, men gør på ingen måde kedelige. Det er ikke uden grund, at det svenske brand er blevet et af Skandinaviens førende modebrands og med sin avantgardistisk stil appellerer det til den moderne mand, der søger elegance og kvalitet til både hverdag og de mere festlige lejligheder.

  Det startede med Tiger of Sweden skjorte, habit og slips

  Historien bag det solide fundament af over 100 års erfaring og stolte traditioner inden for skrædderhåndværket starter helt tilbage i 1903, hvor de to svenske mænd Marcus Schwartzman og Hjalmar Nordström fik en blændende idé. Idéen gik ud på at køre ud til de svenske mænd, måle dem og derefter sy det perfekte jakkesæt. Hidtil havde det ellers været kutyme, at man aflagde den lokale skrædder op til flere besøg, før det perfekte og velsiddende jakkesæt var færdigt. Men Schwartzman og Nordström, som firmaet dengang hed, spændte vognen for hesten, fyldte den med lækre metervarer og begav sig ud i det svenske land for at finde mænd, som ønskede besøg af den ’rullende skrædder’.

  Stort udvalg af Tiger of Sweden pung og Tiger of Sweden bælte

  Firmaet fra den svenske østkyst fik stor succes med deres revolutionerende idé og snart fulgte endnu en banebrydende bedrift. De startede produktionen af ’ready-to-wear’ jakkesæt – noget, der hidtil havde været et sjældent syn, men som skulle vise sig at blive en stor succes. En del af succesen kunne blandt andet tilskrives jakkesættet, som de kaldte ’Tiger’, som senere kom til at lægge navn til firmaet. I dag rummer deres kollektioner dog meget stor variation, og rummer blandt andet en hel linje af accessories som Tiger of Sweden pung og kortholder og Tiger of Sweden bælte samt sko, slips, butterfly, halstørklæde, handsker og hat.

  Køb Tiger of Sweden online hos Kaufmann.dk

  Den årelange erfaring og det konstante fokus på design og kvalitet har gjort brandet til én af Skandinaviens mest foretrukne herretøjsproducenter. Designet er elegant, klassisk og med stor sans for tidens mode, detaljer og farver. Hos Kaufmann.dk har vi nøje udvalgt en samling af Tiger of Sweden jeans og bukser, Tiger of Sweden skjorter, bælter, t-shirts, skjorter, jakker, strik, polo, blazer og meget mere. Alt sammen i den velkendte og høje kvalitet, som kendetegner det svenske modehus. Vi holder et skarpt øje med de nyeste trends fra brandet og sørger for at holde vores udvalg nøje opdateret, så du altid har adgang til de nyeste og bedste modeller fra modesuccesen. Lad dig endelig imponere og friste af de mange forskellige styles, som du finder lige her på siden.