Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Signal

Signal
Signal
Signal

Vælg Kategori

  • 82 Varer fundet
  48 af 82 Produkter

  Signal

  I de mange kollektioner fra det danske brand blandes nye tendenser med klassiske detaljer i et moderne og enkelt udtryk, hvor farver og funktionalitet er et gennemgående tema. Stilen er ofte afslappet og med et sporty twist, hvilket gør tøjet anvendeligt til især de uformelle lejligheder. Brand’et ønsker med sine tøjlinjer at inspirere den nutidige mand til at klæde sig moderne til både hverdag og fest og spænder derfor over et bredt udvalg af tøj til den moderne mand. Deres sortiment omfatter blandt andet Signal skjorter, bukser, t-shirts, sko, trøjer og strik, så du kan blive klædt på fra top til tå i lækkert designertøj af høj kvalitet og stor komfort og bevægelsesfrihed.

  Signal herretøj i ægte skandinavisk design

  Den danske designervirksomhed er indbegrebet af den afslappede skandinaviske livsstil, der til fulde afspejles i designet af deres tøj. De er et dansk modemærke, som har høstet stor anerkendelse, nationalt såvel som internationalt. Brand’et blev grundlagt tilbage i 1967 i København under navnet Buksesnedkeren, som designede unisex bukser og fritidstøj. I 1996 skiftede de navnet til det, vi kender i dag. Det var i forbindelse med navneændringen, at virksomheden besluttede sig for at satse mere internationalt, hvilket må siges at være det helt rigtige valg, eftersom de i dag designer og leverer tøj til et hav af andre lande, i hvilke de har opnået store salgstal, kæmpe succes og anerkendelse.

  Få det afslappede, elegante look med Signal herre jeans og t-shirts

  Uanset, om det er til fritiden eller jobbet, så kan dette danske, populære brand levere tøj i verdensklasse. Deres afslappede stil med fodfæste i ”The Scandinavian Spirit” skaber det ideelle hverdagstøj, der desuden er utrolig behageligt og tilbyder stor bevægelighed. Med klassikere som Signal polo-shirts er der ingen undskyldning for ikke at være stilet, selvom den står på en afslappende dag derhjemme eller hård dag på jobbet. Kvaliteten på herretøjet fra det danske mærke er desuden i top, og ligeledes er designet på de forskellige styles, som kan bæres af mænd i alle aldre og med forskellige kropsbygninger. Dette må også siges at lægge til grund for den store popularitet, de har opnået i et utal af lande, da målgruppen ikke er fastlagt på én enkelt gruppe, men favner bredt.

  Køb Signal herretøj online her i shoppen

  På denne side ser du det store, online udvalg af tøj fra det danske brand, som vi her hos Kaufmann.dk har håndplukket. Vi har sørget for, at sortimentet spænder bredt i både styles, modeller, farver og designs, så det rummer alt fra Signal strik, sko, bukser og jeans til skjorter, trøjer og t-shirts. Fællesnævneren udgøres af den velkendte, fascinerede kvalitet og det casual, moderigtige design. Således kan du sammensætte et look, som det passer dig, alt efter om du vil skabe opmærksomhed tidens mest opsigtsvækkende farver eller opnå et mere diskret udtryk med de mere passive og rolige farvevalg og designs. Mulighederne er mange, og valget er dit.