Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Les Deux

Les Deux
Les Deux
Les Deux

Vælg Kategori

  • 152 Varer fundet
  48 af 152 Produkter

  Bagom brandet Les Deux

  Les Deux er et brand med internationale rødder, der så dagens lys som et resultat af krydsningsfeltet mellem de to stifteres meget forskellige mentaliteter. Inspirationen er hentet fra en bred pallette af indtryk, men det gennemtrængende element for mærket er, at det centrerer sig om den moderne mands verden. Allerede ved første øjekast fornemmer man tydeligt de stilrene linjer og den tjekkede vibe. Selv fremhæver Les Deux, at de sætter en ære i deres grundighed, og det må siges at komme til udtryk i blandt andet den røde tråd, der er på tværs af designet i kategorierne, hvor der er en udtalt lækkerhed hele vejen igennem. Les Deux gør stor brug af en nedtonet farveskala, hvor inspirationen fra flere jordfarver får lov til at præge billedet. Det diskrete farvevalg skaber til sammen med de smukke designs et gennemført udtryk, der får den, der bærer det på kroppen, til af emme af selvtillid og modebevidsthed.

  Bæredygtighed på dagsordenen hos Les Deux

  Det er efterhånden alment kendt, at modebranchen ikke kan se sig fri, når miljøregnskabet skal gøres op. Les Deux har derfor foretaget et aktivt valg ved at lade løbende refleksioner om bæredygtighed være en del af deres fortsatte forretningsstrategi. Blandt andet fokuserer Les Deux på deres valg af materialer med målet om at arbejde hen imod en fortsat mere bæredygtig udvikling.

  Klæd dig på med Les Deux til enhver anledning

  Les Deux har et varieret sortiment, og kan derfor uden problemer fungere i flere dele af din garderobe. Du kan således trække i tøjet til enhver anledning - lige fra en dag på kontoret til en festlig aften ude med vennerne. Klæd dig for eksempel i en række af pæne Les Deux skjorter med fine detaljer. Her findes også flere modeller i slim fit, så du står skarpt med en flot pasform. Skjorterne kan både sættes sammen med et par fede denim jeans og bruges til pæne bukser, når du har brug for at suite up. Går du efter et mere afslappet look eller måske bare noget nyt pænt casual tøj, kan du kaste dig over det store udvalg af t-shirts. Her finder du designs med flere forskellige fortolkninger af logoet. Hvis du er til den mere sporty stil, kan du også vælge at trække i en blød hoodie eller sweatshirt i flere forskellige varianter - både med og uden lynlås og hætte. Du kan også let tilføje mere kant til dit outfit ved at spæde det op med smarte accessories såsom caps eller tasker. Med andre ord kan du trygt lade Les Deux inspirere dig ved flere lejligheder.