End of Season - Spar 20 - 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
End of Season - Spar 20 - 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Black Friday

Kaufmann tæller ned til Black Friday udsalg

Nedtællingen til Black Friday er begyndt. Det er en dag, der er som skabt for dig, der er på jagt efter et par nye lækre kvalitetsbukser, en stilet jakke, en velsiddende skjorte, moderigtige sko og meget, meget mere til nedsatte priser. Black Friday er alt andet end en sort dag for din privatøkonomi. Tværtimod. Det er dagen, hvor du får mulighed for at shoppe herretøj på tilbud. Og selvom du kan spare mange penge, så kan du stadig finde et bredt udvalg af styles fra nogle af de bedste brands til mænd. Kaufmann er nemlig din garanti for kvalitet og mærkevarer. De klassiske gode mærkevarer til en ekstra god tilbudspris.

Black Friday tilbud – det nye sort

”Sort fredag” er blevet en fast tradition i Danmark, som har fundet vej fra ”over there”, USA, og hele vejen over Atlanten til lille Danmark. Herhjemme er den blevet kaldt ”shop amok-dagen”, og det med rette. Den er nemlig ansvarlig for at have ført til den største handelsdag i danmarkshistorien nogensinde. I 2014 gjorde den for alvor sit indtog i Danmark, hvor den foranledigede 4,5 mio. transaktioner med Dankortet – og det er det højeste nogensinde på én dag. De danske forbrugere stødte på Black Friday første gang året forinden – i 2013 – hvor enkelte danske webshops introducerede dagen i deres kampagner. Året efter fulgte flere og flere spillere på markedet trop, og dagen bliver i dag brugt af butikker og virksomheder til at reklamere for deres Black Friday tilbud.

Varm op til julehandlen med Black Friday herretøj

Black Friday er en amerikansk tradition, som falder på fredagen efter Thanksgiving – det vil sige den fjerde fredag i november. Derfor er det oplagt at bruge dagen som opvarmning til julehandlen i december – en oplagt mulighed for at krydse de første julegaver af listen tidligt eller måske forkæle dig selv med et gennemført outfit, du kan have på juleaften eller nytårsaften. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit outfit, så du kan finde vores nedsatte habitter og nedsatte blazere her. Ligesom i Danmark er det den travleste handelsdag i USA, og navnet Black Friday henleder hurtigt tankerne på, at der er helt sort af mennesker og biler på en travl shoppingdag. Men selvom der kan være sort af mennesker, er det alt andet lige ”helt sort” ikke at benytte sig af de gode tilbud, som vi byder på hos Kaufmann på netop denne dag.

Køb Black Friday tøj online hos Kaufmann

Kaufmann er naturligvis med på Black Friday noderne, og vi glæder os meget til at løfte sløret for dette års tilbud i den sidste weekend i november. Så hvad enten du leder efter stilede og lækre bukser, skjorter, sko, tasker, undertøj, jakker, sweatshirts, strik, jakkesæt, smoking eller meget mere kan du finde det blandt vores Black Friday tilbud eller vores outlet. Du er velkommen til at kigge videre i vores webshop, og du er også velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvor vores dygtige personale står klar til at tage imod dig.
Black Friday