END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Lacoste

Lacoste
Lacoste
Lacoste

Vælg Kategori

  • 26 Varer fundet

  Lacoste med et muntert udtryk

  Er du vant til at dyrke sport og være aktiv i din hverdag? Så skal du helt sikkert have tøjet til at fuldføre din stil. Du har med stor sandsynlighed hørt om Lacoste og deres tidløse og elegante stil, som har formået at kombinere sport og mode på en måde, som alle holder af. Det er et brand, der er kendt i hele verden for deres krokodille-logo, og ved at skabe deres helt eget tidløse design har de solgt hundredevis af trøjer og sko til hele verden. Lacoste har skabt kollektioner til både mænd, kvinder og børn, og deres kollektion til mænd er blevet arbejdet med og finpudset lige siden 30’erne, da man så den første polo. Dette mærke er både stilrent og behageligt, som gør at du kan anvende tøjet lige meget hvilken anledning - du vil stadig have et stilrent og passende look.

  Elegant alternativ med Lacoste sweatshirt

  Tøjmærket blev grundlagt helt tilbage i 1933 af René Lacoste og har derfor en masse års erfaring inden for modebranchen. Det hele startede, da René vandt sin første tennisturnering i 1921, hvor han kun var 17 år gammel, hvorefter han fik tilnavnet ”Krokodillen”. Derefter bedte han sin ven, Robert George, om at designe et logo til ham, og dette bar han på hans trøje for første gang i 1926 - det er dette mærke, vi kender i dag som krokodillen, der ses på alle Lacoste sweatshirts og Lacoste poloer. Man må sige, at tøjet lige siden begyndelsen har været indbegrebet af kvalitet, munter elegance og funktionalitet, og lige siden begyndelsen var fokus for Lacoste at skabe moderne og elegant sportstøj til tennisspillere - dette fokus har ikke flyttet sig, men det har målgruppen. I dag er det nemlig ikke kun sportsfolk, der går med dette tøj men alle mænd, der gerne vil klæde sig afslappet og lækkert uden at skulle gå på kompromis med det elegante udtryk og kvaliteten.

  ’Life is a Beautiful Sport’ - Lacoste, når det er bedst

  Udover at lave lækkert og stilrent tøj har Lacoste også været en del af et projekt, der har gjort dem til et helt unikt brand. Som en reklamefilm har Lacoste lavet filmen ’The Big Leap’, som er en episk kærlighedshistorie samt et metaforisk spring ud i det ukendte, og den blev offentliggjort i forbindelse med Vinter OL i Sochi i Rusland i januar 2014. Den blev instrueret af den britiske instruktør Seb Edwards, og i hovedrollerne spillede Paul Hamy og Anna Brewster. Dette viser, hvor Lacoste ønsker at føre deres tilhængere hen. De er en succesfuld og intelligent virksomhed, der forstår sig på design, mode og kvalitet - og så har de en fed stil.

  Køb Lacoste jakke hos Kaufmann.dk

  Vi har samlet et stort og bredt udvalg med det bedste fra Lacoste her på siden. Sortimentet består af alt fra Lacoste t-shirts, sweatshirts, sko, caps og leder du efter en Lacoste jakke, er du landet det rigtige sted. Hos Kaufmann finder du altid et populært udvalg af Lacoste jakker og tøj. Det er absolut en must have, som ingen burde være foruden i deres garderobe, og vi kan tilbyde dig den lige her til en rigtig god pris. Kig lidt videre på vores hjemmeside, hvis du ønsker flere idéer til smarte outfits. Kaufmann er en traditionsrig kæde af herretøjsbutikker, der efterhånden findes i det meste af landet, og vi kendetegnes ved kun at forhandle tøj i højeste kvalitet og i de lækreste designs.