END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Punge & kreditkortholdere

Vælg Brand

  • 45 Varer fundet

  Spørgsmål og svar

  Hvilken pung skal man vælge?

  Der findes flere forskellige typer du kan vælge. Du kan vælge en i læder, hvis du gerne vil have at den skal holde i lang tid. Det kan godt betale sig at investere i en lidt dyrere model. Hvis du er typen, som hellere vil skifte din pung ud oftere, så kan du vælge en i billigere materiale.

  Hvad er forskellen på en pung og en kortholder?

  Den store forskel mellem de to er størrelsen. Som navnet også lægger op til, så bruger du din kortholder til dit dankort, kørekort, medlemskort osv. En pung er ofte lidt mere rummelig, og her vil der også være plads til f.eks. kontanter og indkøbslister.

  Hvor køber man en pung?

  Du kan købe punge mange steder, men du finder altid et stort udvalg online på Kaufmann.dk og i deres 18 butikker rundt i hele Danmark.

  Punge og kortholdere

  Herre pung, kreditkortholder til mænd, møntportemonnæ, pengeclips, pengekat – kært barn har mange navne. Faktum er, at den genstand, der skal opbevare og bære vores penge, er en vigtig accessory, som man ikke kan leve uden. Udover at være uhyre praktisk må den selvfølgelig også meget gerne være stilet og moderne. Derfor har vi hos Kaufmann.dk samlet et bredt udvalg, hvor kvalitet, funktionalitet og design er i top. Du kan således trygt og roligt lade dig fascinere og friste af én eller flere af modellerne her på siden uden at bekymre dig om netop disse 3 krav – de er nemlig opfyldt.

  Punge til mænd er vanvittigt praktiske

  Når du tager ud for at købe en herre pung, er der flere ting, du bør overveje. Blandt andet skal du gøre op med dig selv, om du ofte har mønter, sedler, eller om du udelukkende eller måske overvejende betaler med kort – og i så fald, hvor mange kort, du ønsker at bære rundt på. Det betyder nemlig en hel del for designet. Har du sjældent kontanter på dig, vil en kortholder til mænd formentlig være at foretrække. Den er som oftest smal og nem at komme i lommen, og alt efter hvilken model, du vælger, er der plads til et givent antal kort. Er du mere typen, der både har kort, kontanter, måske en lap papir, plaster eller andet på dig, så er en almindelig portemonnæ måske nærmere det rigtige valg for dig. De fås både i store og små størrelse, alt efter hvor meget plads, du ønsker, og skal der endnu mere plads til er det måske i stedet en skuldertaske du skal have fat i.

  Køb kortholder til mænd fra de store designere

  Der findes i dag et væld af lækre designs, når det kommer til både kortholder og herre pung. De fleste er udført i diskrete farver som grå, brun og sort og stilfærdige mønstre, men indimellem kommer der også mere vilde og oprivende farver og designs på gaden. Desuden er der også forskel i materialevalget, som spænder mellem stof, læder, skind og metal. Hos Kaufmann forsøger vi at have et bredt og varieret udvalg, så der findes lidt for enhver smag – både når det gælder design, men også størrelse og formål. Vi har blandt andet herrepunge fra mange af de førende, internationale modehuse heriblandt Polo Ralph Lauren og Burberry.

  Køb punge online hos Kaufmann.dk eller i butikkerne

  Lige netop på denne side kan du købe kortholder og herre punge online, og fællesnævneren for de modeller, du finder her, er, at de er udvalgt på baggrund af store krav til kvalitet, design og funktionalitet. Man har ikke meget glæde af en smart kortholder til mænd, hvis den ikke opfylder ønsket om at kunne indeholde mange kort – eller hvis man skal bruge mange kræfter på at få sine kort ud af den igen. Så mister den hurtigt værdi. Derfor har vi forsøgt at udvælge modeller, hvor disse tre krav er kombineret på bedst mulig vis. Derfor håber vi, at du kan finde din næste herre pung her på siden eller i en af vores mange Kaufmann butikker.