Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Burberry

Burberry
Burberry
   • 0 Varer fundet

     Burberry

     Det er de færreste, der ikke har stiftet bekendtskab med det britiske storsælgende mærke, som er især er karakteriseret ved deres velkendte mønster, eksklusive og luksuriøse kvalitet og ikke mindst deres elegante, moderne og tidløse stil. De formår gang på gang at forene klassisk design og æstetik med høj kvalitet og stor komfort. Brand’et er populært – ikke bare i sit britiske hjemland, hvor det er leverandør til det britiske hof, men over alt i verden har de opnået stor succes med deres moderigtige og klassiske tøj og Burberry accessories til både mænd og kvinder i alle aldre. Tidligere var målgruppen primært ældre, kvindelige kunder, men i dag er deres målgruppe uhyre bred, og de henvender sig til dig, der ønsker et klassisk, men moderne look skabt af lækre materialer. Her på siden finder du både Burberry bælter, hastørklæder, jakker, punge, klassiske ternede Burberry skjorter og meget mere.

     Burberry halstørklæder, pung og bælte med de populære Nova mønstre

     Dét, de fleste forbinder med Burberry halstørklæder, jakker, skjorter, butterfly, polo og deres mange andre produkter, er det karakteristiske og populære mønster i hvid, rød, sort og sandfarvet. Mønstret går under navnet Nova og blev skabt i 1924, som en detaljer på deres populære trench coats. Senere begyndte virksomheden at bruge det på langt flere af deres varer som fx deres storsælgende Burberry halstørklæder, bælter, t-shirts, punge, parfumer, polo’er og meget mere, og i dag er mønstret derfor nærmest blevet synonym med det britiske tøjmærke.

     Mode med over 150 års erfaring

     I dag er det store engelske brand selvskrevet på alle verdens allerstørste catwalks, og det er bestemt ikke uden grund. Lige siden Thomas Burberry tilbage i 1856 stiftede den første forretning i Hampshire, har det britiske mærke formået at kombinere traditioner og trends i både tøj og accessories som de moderne og klassiske Burburry punge og tasker, på en måde, der har gjort, at mærket i dag står utrolig stærkt og skarpt inden for mode i hele verden. Den allerførste intention med mærket var at skabe og designe påklædning til Englands militær af slidstærkt materiale, og siden hen har mærket også påklædt flere eventyrfarer på ekspeditioner til blandt andet Sydpolen og Antarktis. 

     Skjorter og jakker fra Burberry i moderne og tidløst design

     Det er chefdesigner Christopher Bailey, der har ansvaret for alle designs af både tøj og accesories, og han er derfor også manden, som gang på gang formår at kombinere den moderne og rene æstetik med de stolte, originale værdier og den rodfæstede arv. Hos Kaufmann.dk har vi altid næret stor kærlighed og beundring for de mange lækre produkter, og derfor er vi også stolte over at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af Burberry lige fra halstørklæder og bælter til afslappede og populære Burberry t-shirts og meget mere. Leder du efter en moderne trøje til hverdag er Burberry strik og sweatshirts et godt bud, eller måske et klassisk og karakteristisk Burberry slips til at pifte dit outfit op. Alt sammen skabt af eksklusive materialer og med et klassisk og tidløst design, der kan klæde enhver mand moderigtigt på.