END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

EA7 - Emporio Armani

EA7
Ea7
EA7

Vælg Kategori

  • 65 Varer fundet
  48 af 65 Produkter

  Hvad står EA7 for?

  EA7 står først og fremmest for Emporio Armani. 7-tallet som er tilføjet, skulle efter sigende være Giorgio Armanis lykketal. Andre mener, at 7-tallet stammer fra Andriy Shevchenko, som netop har spillet med nummer 7 på trøjen i A.C. Milan.

  Hvem står bag EA7?

  EA7 er et luksuriøst sportsbrand til mænd, som det italienske modehus, Armani, står bag.

  Hvad forhandler EA7?

  Fra tøjmærket EA7 kan du købe eksklusivt sportswear, som blandt andet indebærer jakker, T-shirts, sweatshirts og bukser til mænd i topklasse.

  EA7 - Emporio Armani

  Det eksklusive tøjmærke Emporio Armani har altid været kendt for sine luksuriøse standarder, når det kommer til design og kvalitet. Dette er ingen undtagelse, når det gælder et af de nyere skud på brand-stammen. Lillebroren EA7 omfatter eksklusive jakker, t-shirts, jeans og meget mere sportswear, der henvender sig til den aktive mand, som ikke vil gå på kompromis med sit sports- og friluftstøj. Med high tech tekstiler og de nyeste teknikker inden for sportstøj blandet med Armanis uvurderlige sans for stil er brand’et blevet et kvalificeret bud for et komplet look for dygtige og kvalitetsbevidste atleter og sportsudøvere – men helt sikkert også for dig, der elsker sports- og performancetøj i upåklagelig kvalitet og udseende.

  Med EA7 jakker, EA7 sweatshirts og Armani jeans er du klædt på mod udfordringer

  Brand’et kunne ved en fejl forveksles med en ny spilkonsol eller et nyt spil fra EA Games, men er det bestemt ikke. Dog er gættet ikke helt på afveje, for der er masser af sport involveret. Der er tale om et ægte designer sportsbrand, hvor komfort og praktik er i højsædet. Tekstilerne er åndbare, hurtigt-tørrende, vandtætte og vindtætte, hvilket giver den optimale effekt ved de udfordringer, man kan støde på under sport eller ved udendørs aktiviteter. Herudover er EA7 t-shirts, veste, sweatshirts mm. skabt i et sømløst stretch-materiale, der gør det behageligt at have på – selv under ekstreme aktiviteter. Der er næsten ikke dét, brandet ikke klare for den aktive mand, der elsker performance udenfor og indenfor i eksklusivt og komfortabelt tøj, der ikke vil skuffe dig eller dine mål.

  EA7 jakker, EA7 sweatshirts og EA7 jeans er inspireret af sportsmænd

  Hvordan navnet på det luksuriøse sportsbrand er opstået, findes der flere bud på. Nogle mener, at Hr. Armanis lykketal skulle være netop nummer 7. Andre mener, at mærket er inspireret af den ukrainske fodboldspiller Andriy Shevchenko, der i en periode spillede i A.C. Milan med nummer 7 på trøjen. Hvorom alting er, ændrer det dog ikke på, at Armani jeans, t-shirts, sweatshirts, hatte og bukser er sportstøj i en klasse helt for sig selv – nemlig topklassen. Udover den store funktionalitet byder det også på et utrolig luksuriøst design, hvor der for alvor er kræset for hver eneste detalje.

  Køb EA7 online hos Kaufmann.dk

  Hos Kaufmann.dk er vi i dén grad fascinerede og duperede over de mange lækre produkter fra det italienske sportsbrand. Vi har derfor samlet et stort og bredt udvalg til den kvalitetsbevidste, aktive mand, så du kan få fingrene i både EA7 veste, polo, jeans, hat, jakker, t-shirts og meget, meget mere. Du finder nemlig næppe et mærke som dette, der formår at skabe sports-, frilufts- og fritidstøj af en sådan kaliber, hvor design, kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed. Vi håber, at du – ligesom os – vil lade dig begejstre og fascinere af de mange forskellige lækre varer fra den italienske designvinder.