END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Stenströms

Stenstroms
Stenströms
Stenstroms

Vælg Kategori

  • 50 Varer fundet
  48 af 50 Produkter

  Stenströms

  Enhver mand med den mindste afkrog af stil ejer en skjorte, men en mand med ægte sans for kvalitet ejer en Stenströms skjorte. Med over 100 år på bagen har den svenske virksomhed i den grad erfaringen til at blande sig med de bedste skjortefabrikanter i verden. Titlen som Svensk Kongelig Hofleverandør er i sig selv et kvalitetsstempel af format, der vidner om høj, høj klasse, og som er svær at efterligne med samme succes. Ligeledes har mange frontfigurer som forfatter, kunstnere, videnskabsmænd og statsmænd igennem mere end et århundrede båret disse skjorter, så enhver form for tvivl omkring kvalitet eller design er ubegrundet.

  Stenströms skjorter og slips er tro mod traditioner og godt håndværk

  Året var 1899, da skrædder August Stenstöms fik enorme ordre på skjorter i massevis, hvorfor han grundlagde sin første skjortefabrik i hjertet af den svenske by, Helsingborg. Dette skulle vise sig at blive starten på en svensk succeshistorie. Allerede i 1912 havde skrædderen over 140 medarbejdere, og rygtet om de enestående skjorter spredte sig til hele verden. Rygtet løber ikke længere. Nu er det derimod en kendsgerning, at Stenströms skjorter og slips er blandt af verdens bedste. I dag er det mere end 100 års erfaring, tradition, håndværk og kvalitet, der bliver ved med at bidrage og videreudvikle successen, der ser ud til at fortsætte uden tøven.

  Med 60 produktionsniveauer er Stenströms skjorter indbegrebet af godt håndværk

  I fremstillingen af Stenströms skjorter udføres størstedelen af arbejdet ved håndkraft, og undergår i alt 60 forskellige produktionsstep, hvoraf flippen eller kraven fremstilles alene gennem i alt 25 forskellige "steps". Dette er med til at sikre, at hver eneste skjorte bliver fremstillet i den fineste kvalitet på markedet. I løbet af de mere end 100 år er fremstillingen naturligvis blevet moderniseret, men med en stor respekt og forståelse for, at nogle dele af håndværket på ingen måde kan eller må erstattes af maskiner, men fortsat skal udføres manuelt. Dette tilsammen med ambitionen om, at hver detalje skal indeholde stil, kvalitet og komfort, har Stenströms skjorter skabt et brand og en niche, som ikke kan findes lignende – hverken på det svenske eller internationale marked.

  Stenströms skjorter online – lige her hos Kaufmann.dk

  Både i vores fysiske butikker såvel som her på siden finder du et stort udvalg af de lækre Stenströms skjorter. Vi har samlet et alsidigt udvalg, der går på tværs af styles, og som henvender sig til den kvalitetsbevidste, moderne mand i alle aldre. Nogle af modellerne er klassiske og enkle, mens andre skiller sig ud i farve, design eller små detaljer. Skjorterne er ideelle til et par habitbukser på job eller til fest eller til et par enkle jeans, hvis du går efter et lidt mere afslappet look. Med blot én enkelt skjorte kan du således skabe mange forskellige looks alt efter, hvad du kombinerer med. Ligesom du med forskellige slips og butterflys kan ændre dit udtryk og veksle mellem klassisk, elegant, smart, trendy eller casual.