END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Sand

SAND
Sand
SAND

Vælg Kategori

  • 66 Varer fundet
  48 af 66 Produkter

  Spørgsmål og svar

  Er SAND dansk?

  Det stilsikre brand kommer fra Danmark og finder inspiration i de skandinaviske silhuetter til deres design. I dag kan deres tøj købes i flere lande rundt i hele verden.

  Er SAND skjorter gode?

  Det danske brand er særlig kendt for deres skjorter, som ofte er enkle i rolige farver, som passer til stort set alt. De er i god kvalitet og populære blandt mange. Hvis du er på udkig efter en god skjorte, så tag et kig på vores udvalg af SAND skjorter her.

  Hvor kan man købe SAND tøj henne?

  Du finder altid et stort udvalg hos KAUFMANN. Vi har både SAND skjorter, t-shirts, jakker, sweatshirts og meget mere. Vi opdaterer vores sortiment løbende, så du altid har det bedste udvalg.

  Sand

  Det danske modehus har en cool skandinavisk silhuet pakket ind i sydlandsk charme. Passionen for italienske tekstiler og skræddersyede detaljer i hver kollektion har gjort brandet til et internationalt tøjmærke, som er drevet af dedikationen til kunst, der manifesterer sig i de skulpturelle design. De skaber derfor herretøj, som matcher og lever op til den måde verdensborgeren tænker, arbejder og lever på. Stilen er en kombination af den afslappede italienske livsstil og det eminente skandinaviske håndværk, som kommer til udtryk i alle kollektionerne - alt fra Sand skjorter, blazer, jeans og bukser til habit, jeans, strik og sko. De to designere søger konstant inspiration og indtryk til deres kollektioner - en inspiration, som dels kommer fra deres professionelle partnerskab og dels deres private partnerskab.

  Sand herretøj omfatter alt fra jakker og t-shirt til bælter, hue og handsker

  Succesen bag det danske brand kan tilskrives det passionerede udtryk, det tidløse design, det gode håndværk samt de delikate snit. Dét, der startede i 80'erne, er i dag blevet et internationalt tøjmærke. Det er de to designere, Lene og Søren Sand, der danner par både privat og professionelt, som står bag det populære brand. Begge er de fuldt ud dedikerede til kunstens verden, hvilket tydeligt kommer til udtryk i de nærmest skulpturelle styles i brandets kollektioner, der spænder bredt fra Sand jeans, vest og hat til polo, skjorter, jakker og meget mere.

  Sand skjorte, blazer og bukser til dig, der ikke gå på kompromis

  Stiller du krav til både kvalitet og design, når det kommer til tøj? Så er Sand herretøj helt sikkert et brand, der har kaliberen til at imødekomme dine krav og ønsker. Som de selv beskriver, er filosofien bag kollektionerne at finde en fin balance mellem det klassiske og sofistikerede mod det twistede og excentriske. Og resultatet manifesteres i et provokerende og sofistikeret fokus, der på én gang rummer en klassisk elegance og et moderne pust. De mange forskellige styles varierer, så du både finder de mere diskrete og enkle designs, men i den grad også finder farver og designs, som provokerer, eksperimenterer og udfordrer.

  Hos Kaufmann.dk finder du Sand tøj online

  Uanset, om du er ude efter en diskret fornyelse af garderoben eller et par nye moderne trends, så er dette danske brand en god garant for begge dele. Her på siden finder du vores online udvalg af både Sand skjorter, bukser, jeans, bælter, halstørklæde, handsker, habitter, butterfly og meget mere. Vi har nøje udvalgt hver eneste style, og derfor er dette en samling af nogle af de allerbedste, lækreste og mest populære modeller. Du finder styles til både hverdag og fest, og de er lette at kombinere på kryds og tværs, uden du går på kompromis med det moderigtige look. Vores shop her på siden vil løbende blive udvidet, så snart brandet udkommer med nye trends og modeller, så du kan holde dig opdateret med den nyeste mode fra den trendsættende virksomhed.