END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Emporio Armani

Emporio Armani
Emporio Armani
Emporio Armani

Vælg Kategori

  • 1 Vare fundet

  Armani Jeans

  Den italienske modedesigner Giorgio Armani er kendt verden over for sine high-end designs. Siden 1975 har modehuset stået for noget af verdens mest eksklusive tøj, tasker, ure og parfume, som bliver solgt under en række af navne tilknyttet Armani. Udsprunget af det originale navn er netop disse brands, som alle står for noget forskelligt, men dog med udgangspunkt i høj kvalitet og lækkert design. Det har været en plan fra starten af få eksklusivt design til at rodfæste sig i alle modestile som haute couture, ready-to-wear, læder og videre i smykker, ure og kosmetik. Armani Jeans er netop et sådan produkt, hvori den populære italienske modes friske tilgang til denim tøj synliggør sig.

  Armani Jeans er kvalitet med forfriskende design

  Med udgangspunkt i Giorgio Armanis sans for mode har det italienske tøjmærke fundet et sted mellem at være meget stilfuldt og casual-wear. Deres kollektioner udviser en særlig forståelse af netop denne kombination, som gør sig perfekt gældende for den tilbagelænede herre, der ønsker et flot og stilfuldt sæt jeans, der kan gå sammen med det meste, eller til manden, som gerne vil udstråle sans for farvekombinationer og et mere frisk pust med en tilhørende polo fra Armani Jeans. Med jeans fra dette mærke får du et frisk pust til din garderobe, der er både ungdommeligt, men samtidig stilbevidst i sit klassiske udtryk af pasformen samt farvevalg og –toner. 

  Kombiner jeans med polo shirts fra Armani Jeans

  Kollektionerne fra dette tøjmærke tilbyder dig rigeligt med muligheder for at kombinere overdele med udvalgte jeans. De nøje valgte trøjer og polo shirts giver en bred vifte af tilgængelige alternativer til at komplimentere det udtryk, som du har fundet i dine bukser. En mørktonet buks kan med fordel kombineres med en farvet polo shirt eller en hvid t-shirt med Armani Jeans fundet på brystet i en lille elegant brodering. De mange forskellige farver i kollektionerne er unikke i forhold til andre tøjmærker fra Armani, da man tør gå længere ud i farvepaletten. Der er tale om stensikre valg som sort, hvid og grå, men samtidig også en stærk rød og gråbrune farver, der passer til enhver mand.

  Kaufmann.dk har det bedste udvalg af produkter fra Armani Jeans

  Der er ingen tvivl om hvorledes man bør udvide sin garderobe med tøj fra den italienske modegigant. Armani Jeans står for høj kvalitet i denim-tøj, hvad angår syninger, knapper og lynlåse. Dette gælder naturligvis også kvaliteten af selve buksen. Ved køb af jeans fra dette brand ved man, at man påfører sig design fra den italienske elite, uden at det på nogen måder er flashy eller for iøjnefaldende. Kaufmann.dk tilbyder dig muligheden for at forny og opfriske din garderobe med simpelt, klassisk design, som kan bruges i alle anledninger.