END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Blazer

Vælg Brand

  • 49 Varer fundet
  48 af 49 Produkter

  Blazer og habitjakker

  En herre blazer bør være en fast ingrediens i enhver mands klædeskab - og en sådan kan både styles ned og op. Det er den uformelle pendant til habitjakken, fordi den har et mere afslappet og hverdagsagtigt look over sig. Derfor kan den let gøre dit look en anelse mere afslappet, men dog ikke så laid-back som en cardigan gør. Her hos Kaufmann.dk har vi samlet et solidt og alsidigt udvalg, der varierer i både tekstiler, farve, snit, mønster og meget mere. Vi giver dig således mulighed for at vælge og vrage mellem et hav af forskellige udgaver fra nogle af markedets allerbedste og mest eksklusive brands. Der er således ingen undskyldninger for ikke at gå på jagt efter den perfekte blazer til mænd i Kaufmann.dk's store udvalg.

  Hvorfor vælge en herreblazer?

  Der findes efterhånden et større udvalg af forskellige typer af lettere overtøj, og det kan være svært at afgøre lige netop, hvilken type, der matcher dit look bedst. Dette afhænger i sidste ende af, hvilket udtryk du ønsker at opnå. Når det skal være knapt så fint som habitten og knapt så afslappet som cardiganen, så er en blazer til mænd det perfekte valg. Der er nemlig tale om en allround jakke, som kan anvendes til både hverdag og fest og over både et par habitbukser eller jeans. Den fungerer både som et moderne indslag i klædeskabet samt som en stilren overdel til dagene, hvor du skal gå mere klassisk klædt. Køb derfor en herreblazer, hvis du ønsker at opnå lidt af en multifunktionel beklædningsgenstand, som aldrig går af mode og samtidig kan leve op til de allerhøjeste standarder inden for herremode.

  Hvor kom idéen til en blazer til mænd?

  Den stilfulde jakke blev ”opfundet” sidst i det 19. århundrede, som noget der lige kunne smides over skuldrene efter roning og tennis. Der diskuteres om oprindelsen og om navnet kom fra crew’et på HMS Blazer (Her Majesty’s Ship), et lille skib, hvor besætningen bar blå og hvid-stribede jakker, eller om det derimod var roerne i Cambridge University’s Lady Margaret Boat Club, der lagde navn og idé til oprindelsen. De havde efter sigende nogle flotte røde jakker, som en sportskommentator benævnede ”ablaze”, der betyder, at noget har skinnende farver. De skønne ro-piger satte simpelthen vandet ”ablaze” med deres jakker. Den almindelige (og lidt mere kedelige) tro på, at oprindelsen skal findes i overklassens hang til at ’emblazoning’, altså pryde og udsmykke deres brystlomme med emblemer til vigtige begivenheder.

  Køb din blazer online hos Kaufmann.dk

  Hvilken af de tre ovennævnte historier du vælger at tro på, så kan vi ikke komme uden om, at den populære herre blazer eller habitjakken er en af de mest anvendelige items en mand kan eje - og vi anbefaler, at du både har en uld model til vinteren og en tynd én til sommeren. I vores udvalg finder du en lang række af forskellige modeller, der varierer i facon, farve, materiale og meget andet, og den kan bruges til både klassiske hvide t-shirts og moderne skjorter med print. På den måde kan du finde en herreblazer, som på bedst mulig måde kan imødekomme det formål, du vil bruge den til.