END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Butterfly

  • 7 Varer fundet

  Butterfly

  Butterfly til mænd – eller sløjfe om man vil – er et mode-tilbehør, som helt klart er undervurderet! De fleste ved, at den er en fast ingrediens, når du enten bærer smoking eller kjole & hvidt. Men ellers har den klassiske sløjfe været et sjældent syn i en længere periode. Så hvis du vil skabe lidt opmærksomhed med et moderne look, bør du vælge at krydre dit outfit med en sådan. For tiden er det meget moderne og ses på mange af de internationale catwalks. Så hvis du tør skille dig lidt ud – så spring endelig ud i det og find din model blandt vores store udvalg her på siden.

  Herre butterfly med lang historie

  Det er måske de færreste, der er bekendt med det, men det den populære sløjfe kan dateres helt tilbage til det 17. århundrede. Her var det de kroatiske lejesoldater, der under den Preussiske Krig brugte tørklæder til at holde skjorteåbningen lukket. Senere omkring det 18. og 19. århundrede adopterede den franske overklasse denne tendens, og senere er den blevet et udtryk for elegant og klassisk påklædning. I dag er det dog langt fra kun ”overklassen” i kjole og hvidt, der bærer sløjfen, men hele den brede befolkning, og den kan med stor fordel tilsættes et par jeans og en skjorte for at pifte looket op og gøre det en smule mere elegant. En herre butterfly er nemlig ikke bare lig med god stil – men med rigtig god stil!

  Butterfly til mænd i et hav af designs

  I dag har sløjfen fået langt flere anvendelsesmuligheder, hvorfor udvalget også er vokset sig væsentligt større. Tidligere fandtes den udelukkende i den klassiske, sorte model, men i dag kan du få den i snart sagt enhver farve. Herudover varierer de også i mønstre, og du kan finde med både striber, tern og forskellige andre faconer. Desuden er der også forskel i størrelsen på ”vingerne” og på måden, hvorpå den monteres på skjorten. Det giver en lang række af valgmuligheder, når du skal vælge lige netop dén, der kan matche det look, du søger. Prøv fx at kombinere en ternet skjorte med en herre butterfly i samme farve eller en almindelig klassisk stribet skjorte med en meget farverig model. Dét kan friske ethvert sæt tøj op.

  Køb butterfly online her hos Kaufmann.dk

  Her hos Kaufmann.dk har vi længe været forelsket i lige netop denne accessorie og i den måde, hvorpå den tilføre et frisk pust til alt lige fra et par jeans til en smoking. Den henvender sig til mænd og drenge i alle aldre, og de fleste kan bære en sløjfe om halsen. Derfor finder du her på siden et nøje udvalg og håndplukket sortiment af butterfly online i mange forskellige udseende. Vi håber, at du kan finde lige netop din yndlingsmodel blandt vores udvalg – ligesom en herre butterfly også er den ideelle gave til din søn, kæreste, ven eller far, og den vil med sikkerhed skabe stor succes hos modtageren. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os eller henvende dig i én af vores mange Kaufmann butikker landet over.