END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Jeans

Vælg Brand

  • 155 Varer fundet
  48 af 155 Produkter

  Jeans og cowboybukser

  "The one thing that all people own", omdrejningspunktet i næsten enhver garderobe – både hos mænd og kvinder. Måske du allerede har gættet, hvad vi taler om… Nemlig herrejeans. De er et must uanset stil, årstid og smag, og kan bruges til (næsten) enhver lejlighed. I vores webshop såvel som i vores butikker har vi samlet et bredt og solidt udvalg, som vi har håndplukket fra alle de store og populære modehuse verden over. Derfor finder du blandt andet cowboybukser fra Hugo Boss, Sand, Tommy HilfigerTiger of Sweden, Polo Ralph Lauren, Jacob Cöhen og mange flere.

  Med herre jeans som basic kan du skabe et unikt look

  Grunden til, at netop cowboybukserne er blevet en så stor succes blandt mænd i alle aldre og på tværs af kulturer og stil, er, at de kan skabe rammen om lige netop dét look, man ønsker. De er fantastiske som basic tøj – til næsten enhver lejlighed, uanset om det er hverdag, job, fritid eller fest. Du kan nemlig skabe lige netop det look, du ønsker med et par cowbybukser. Du kan for eksempel skabe et afslappet look ved at tilsætte en hættetrøje, og ønsker du et mere formelt udtryk kan du iklæde dig en af vores stribede skjorter. Desuden findes jeans til mænd i dag i et utal af modeller og designs, så du kan finde et eller flere par, der matcher din stil, hvad enten det er slim jeans, løse, baggy eller noget helt fjerde. Og her hos Kaufmann.dk har vi forsøgt at udvælge vores sortiment, så der findes lidt af det hele.

  Jeans til mænd – alle mænd!

  Ordet stammer fra den franske frase 'bleu de Gênes', som betyder 'det blå fra Genova' og stammer fra den havn i byen i Italien, hvor sømændene bar de blå bukser i det 19. århundrede. Denim fik derimod navn fra Nîmes; en provencalsk by, hvor det rå bomuldsstof blev opfundet. Først var det egentligt kun arbejdere og minearbejdere, der bar de rå bukser, der blev anvendt på grund af deres gode holdbarhed og store slidstyrke. Det var først i de rockede 60'ere, at særligt teenagerne tog cowboybukserne til sig, og senere da Calvin Clein, Wrangler og Levis reklamerede for deres modeller på Times Squares Billboards blev arbejdernes bukser et modefænomen blandt alle. Præcis, som vi kender dem i dag.

  Køb herre jeans online hos Kaufmann.dk eller i vores mange butikker

  Hos Kaufmann finder du et omfattende udvalg af kvalitets cowboybukser til mænd til (forhåbentligt) enhver smag. Udvalget af herre jeans online strækker sig over alt fra slimfit til de mere løse modeller, og den klassiske regular fit jeans, og så kommer de desuden i et hav af vaske og farver. Enhver herregarderobe med respekt for sig selv bør indeholde et par velsiddende cowboybukser - og helst også i forskellige vaske; mørkeblå og de lyseblå. Vi udvider hele tiden vores sortiment med nye trends og modeller, så hold endelig øje med siden her. Er du i tvivl om farve og model, eller har du andre spørgsmål, så kom ned i den nærmeste Kaufmann butik og få råd og vejledning.