END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Jacob Cohen

Jacob Cohen
Jacob Cohën
Jacob Cohen

Jacob Cohen

Dette italienske mærke blev grundlagt i 1985 med et brændende ønske om at gøre op med den gængse opfattelse, at cowboybukser var arbejdstøj. Metoden til at ændre dette syn blev at skabe helt unikke modeller, der ikke findes lignende på markedet, og derfor er Jacob Cohen jeans i dag langt mere end bare et par bukser. Hvert eneste par undergår forskellige behandlinger og forarbejdningsprocesser for at opnå det perfekte look, der kun bliver bedre, når du hver dag går i bukserne. Brandet henvender sig bredt, men især til dig, der gerne vil have lidt mere end det sædvanlige og som ikke vil nøjes med. De er moderigtige, stilfulde og ikke mindst er der kræset for detaljerne.

Hemmeligheden bag Jacob Cohen jeans

Ingen har som det italienske, storsælgende mærke formået at skabe en så stor succes med udgangspunkt i blot ét enkelt produkt. I dag sælger de over 100.000 par på verdensplan om året! Det skyldes blandt andet den unikke fusion mellem det japanske Kurabo denimstof og italienernes kærlighed for craftsmanship og detaljer, der har skabt komfortable, skræddersyede jeans. Alene valget af materialer som netop det japanske specialstof eller de forsølvede knapper er også med til at løfte Jacob Cohen jeans og bukser op i en klasse for sig selv. Desuden skinner den store erfaring med håndværk tydeligt igennem, hvorfor hvert par har en næsten genial pasform, og de er behagelige at gå med.

Jacob Cohen bukser og jeans med omtanke for miljøet

Hvert par jeans gennemgår en special vask på brand’ets eget vaskeri for at sikre, at processen er fri for syntetiske stoffer, og som gør, at du kan bære deres bukser uden dårlig samvittighed over for miljøet og for dig selv. Samtidig er dette også med til at give hver model et unikt look, som du ikke ellers ville opnå. Designeren bag, Nicola Bardelle, udtaler selv: “I have created the ideal jeans, the ones I have always wanted to wear, comfortable, elegant and suited even for those who have little or no familiarity with denim”. Det kunne ikke beskrives meget mere rammende end netop således. Du finder ikke lignende modeller på markedet.

Køb Jacob Cohen bukser og jeans online hos Kaufmann.dk

For os på Kaufmann.dk hersker der ingen tvivl om, at jeans er et must i enhver herregarderobe – og helst skal det være et par Jacob Cohen bukser. Derfor har vi sammensat et lækkert udvalg af både slimfit, hullede, slidte, farvede, mørke og lyse jeans, så du kan vælge et eller flere par, der matcher lige dét udtryk, du ønsker at opnå. Uanset, hvilket par du vælger, er du sikkert på, at de er lavet af høj kvalitet og har et væld af lækre detaljer. De er perfekte til en af tidens mange moderne t-shirts, skjorter eller poloer – og du kan derfor style dem ligesom du vil til en sjov aften i byen eller en dag på jobbet eller studiet. De indbyder til et hav af muligheder.