Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Sweatshirts

Vælg Brand

  • 278 Varer fundet
  48 af 278 Produkter

  Hvad er forskellen på en sweatshirt og en hoodie?

  Forskellen mellem de to er ikke særlig stor. En sweatshirt er en løs, kraftig og varm sweater med lange ærmer og rund hals, hvor en hoodie praktisk talt er det samme, bare med en hætte på.

  Hvad er en sweatshirt?

  En sweatshirt er en beklædningsdel til overkroppen, som med sine lange ærmer har til formål at holde dig varm. Den har en rund hals og er typisk fremstillet i kraftig bomuld med en lodden vrangside.

  Hvordan vasker man en sweatshirt?

  Se altid vaskeanvisningen i dit tøj inden du vasker det. Som regel anbefale en maskinvask på mellem 30 – 40 grader og med lav centrifugering. Vend den på vrangen i vaskemaskinen for at skåne tøjet, og sikre at den holder sin farve.  Eksklusivt udvalg af herre sweatshirts online

  Grunden til, at sweatshirts til mænd har vundet så stort indpas i modeverdenen de seneste par år, er det lækre sporty og casual look, som det kan tilføre ethvert outfit. Brug den uden over din t-shirt eller slæng den over armen eller skuldrende for at opnå et afslappet udtryk. Kombinér den eventuelt med et par smarte, farverige sneakers for at fuldføre det kække og sporty look til punkt og prikke eller kør en matchende stil med et tracksuit. En trøje som disse kan desuden anvendes til både jeans, chinos og shorts, og kombinationsmulighederne er uendelige. Både her på siden og i vores butikker er der nok at vælge mellem, og der er meget at tage stilling til. Skal det være en zip sweatshirt eller skal den være uden lynlås? Skal den være farverig eller mere diskret? Må der være print eller mønster på – eller skal designet holdes enkelt? Eller skal det være en hoodie?

  Køb sweatshirts til mænd online her på siden

  På Kaufmann.dk kan du se et udsnit af vores aktuelle sortiment, mens du ved at aflægge vores Kaufmann butikker et besøg kan se hele vores fulde udvalg, der spænder bredt, når det gælder mærker, designs, farver og størrelser. Vi sørger desuden for at udvide, forny og opdatere vores udvalg såvel online som i de fysiske butikker, så vi hele tiden har en finger på pulsen i forhold til den nyeste herremode. Leder du efter en bestemt trøje, eller er der en sweatshirt online, som du kunne tænke dig at prøve, er du meget velkommen i din nærmeste Kaufmann butik, hvor vores personale med glæde vil hjælpe dig og komme med gode råd og vejledning.

  Sweatshirts

  En herre sweatshirt til fritidsbrug og sport behøver bestemt ikke være et trist og uinspirerende bekendtskab – snarere tværtimod. Alle de store modehuse er nemlig i de senere år begyndt at designe moderigtige trøjer i høj kvalitet, hvor der hverken er gået på kompromis med design eller kvalitet. Desuden er funktionalitet også i top, så du får stor bevægelsesfrihed og ikke bliver irriteret af dumme syninger og lignende. Kig dig omkring i vores sortiment af forskellige modeller og lad dig inspirere til dit næste køb, så du kan blive klædt moderigtigt og sporty på til både hverdag, fritid og fest. Vi har blandt andet et stort udvalg af crewnecks, der med deres runde hals uden krave kan bruges til alt.

  Lækre sweatshirts til mænd fra alle de store designere

  Som sagt har næsten alle de store modehuse givet deres bud på, hvordan moderigtige og komfortable trøjer til mænd skal designes og fremstilles. Hos Kaufmann.dk har vi tilladt os at håndplukke de allerbedste og lækreste styles fra populære og efterspurgte brands som Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Gant, EA7, Allan Clark, Polo Ralph Lauren, Citta di Milano, Signal og Napapijri. Derfor kan du blot læne dig tilbage og shoppe sweatshirts online, mens du vælger mellem det bedste fra de bedste, når det gælder design, kvalitet, komfort og funktionalitet. Når vi udvælger styles til vores sortiment, stiller vi nemlig høje krav på dine vegne, så derfor er du garanteret, at de modeller, du finder hos os, lever op til høje standarder.