END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Strømper

Vælg Brand

  • 47 Varer fundet

  Strømper og sokker

  Mange mænd ser deres herre sokker som en beklædningsgenstand, hvis formål er at holde fødder og tæer varme og tørre, men i de seneste par år har tendensen ændret sig, og strømper til mænd er blevet et vigtigt element i fashion. Det er også grunden til, at der nu findes et kæmpe marked med et hav af forskellige modeller, hvor især de mere farvede af slagsen har vundet frem den senere tid. Især et par sporty tennissokker er blevet populært i bybilledet. Desuden er det en beklædningsgenstand, som de fleste mænd iklæder sig stort set hver dag, hvorfor man med god grund kan investere i nogle af høj kvalitet og lækre materialer. Har du derimod brug for at gemme strømperne væk i dine sneakers, er det et par ankelstrømper du leder efter.

  Historien om sokker til mænd går langt tilbage

  Herre strømper kan dateres tilbage til langt før, vores tidsregning overhovedet begyndte. De aller tidligste blev dengang lavet ud af skind og hår fra de omkringlevende dyr. Omkring år 1000 efter Kristi fødsel opnåede de høj status blandt adeligheden og stod som symbol for ædelhed og rigdom. Helt frem til slutningen af det 16. århundrede blev de alle fremstillet i hånden, indtil 1589, hvor den første maskine så dagens lys, og kunne lave strømperne hele 6 gange hurtigere end ved håndkraft. I dag ejer de fleste mænd flere par strømper, og de findes i et hav af udgaver blandt andet i både uld og bomuld, og hos kvinderne er både silke og nylon også blevet et hit.

  Herrestrømper skal ikke bare varme tæerne

  Før i tiden havde herresokker ét formål: at varme fødder og tæer. Det gør de stadig den dag i dag, men moden har fået større og større indflydelse på de tidligere ellers så betydningsløse beklædningsgenstande. Det betyder, at du i dag kan få strømper og tennissokker til mænd i et utal af farver og mønstre, og de kan bruges til at nedtone eller opfriske dit outfit. De ensfarvede og klassiske modeller er det helt rette valg til den klassiske mundering og påkalder sig ingen opmærksomhed, hvorimod de multifarvede og mønstrede udgaver giver dit look et moderne twist – og et fyrværkeri af farver kan pludselig dukke op mellem bukse- og skokant og skabe personlighed og charme i dit outfit. Sørg gerne for at matche farverne på dine fødder med farven på din skjorte eller din t-shirt med print for at opnå et fuldendt og farverigt look.

  Køb herresokker online hos Kaufmann.dk eller i landets butikker

  Er du til stribede, prikkede, ternede, farverige eller blot helt diskrete herrestrømper, så kig dig endelig omkring i vores udvalg her på siden, for her kan du finde lidt for enhver smag. Du finder modeller fra både Polo Ralph Lauren, Coney Island, Hugo Boss og mange af de andre populære og storsælgende brands. Vi har alt fra tynde ankelstrømper til dine sneakers til varme og tykke uldstrømper, der er et perfekt match til nattøjet en kølig morgen. Uanset, hvilke modeller du vælger, kan du være sikker på, at de er i en lækker, blød kvalitet, som gør dem utroligt behagelige at have på og skubber komforten i top. Kigger du forbi i din nærmeste Kaufmann butik, vil du desuden opleve et endnu større udvalg af kvalitets strømper, end du finder her på nettet. Ligesom du også vil kunne rette spørgsmål til vores dygtige personale, der står klar til at hjælpe dig.