Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Coney Island

Coney Island
Coney island
Coney Island

Vælg Kategori

  • 17 Varer fundet

  Coney Island

  Dette charmerende tøjmærke har efterhånden vundet stor popularitet rundt om i verden. Det skyldes blandt andet deres unikke evne til at krydre enkeltheden og det klassiske design med farver fra den moderne mode-palet. Dette skaber en dynamisk stil til manden, som gerne vil være mere end blot almindelig i sit look. For farver gør noget - og selvom du ikke er vild med at gå rundt og ligne en farve-palette, så kan en enkel cardigan eller et par strømper gør meget i et nedtonet look. På den måde kan en Coney-Island t-shirt med sine lækre, moderne farver skabe prikken over i’et på et par enkle jeans eller chinos.

  Coney-Island t-shirt, strik, jakker og strømper

  Kollektionerne fra Coney-Island består hovedsageligt af t-shirts, trøjer og strømper i alle afskygningr. Fælles for dem er det klassiske design kombineret med det moderne farvevalg samt en høj kvalitet og god pasform. Udvalget af er desuden bredt og varieret, hvorfor brand’et også rammer en bred målgruppe på tværs af alder og stil. Deres kollektion af kulørte Coney Island sokker har blandt andet skabt stor succes på grund af de sjove farver og skæve designs, der tilfører personlighed til din stil og kan pifte selv det mest afslappede hverdagslook lidt op. Du kan for eksempel også kombinere dem med en trøje i samme farve for et fuldendt look.

  God pasform og høj kvalitet

  Udover det charmerende og dynamiske design og farvevalg byder mærket også på mange andre elementer som en høj kvalitet til prisen. Materialevalget er nemlig foretaget meget nøje og er også med til at sikre en god komfort, der gør, at tøjet ikke kradser eller nager i løbet af dagen. Samtidig er designet henvendt til den moderne mand, hvilket resulterer i en flot pasform, der fremhæver de maskuline træk og karakteristika. Det betyder også, at mærket kan passes af mange forskellige kropstyper og –bygninger, da stoffer smyger sig ind til huden – uden at klistre eller omklamre.

  Hos Kaufmann.dk er vi vilde med Coney-Island t-shirts

  Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Kaufmann.dk er vilde med de mange forskellige designs og farver, som præger kollektionerne fra det anerkendte tøjbrand. Derfor finder du her på siden et stort og alsidigt udvalg af nogle af deres allerbedste designs og mest moderne farvevalg. Udover lækre designs og god kvalitet, så er priserne også i en klasse, så enhver pengepung kan være med. Derfor er en Coney-Island t-shirt eller et par strømper en let og hurtig måde at forny eller opfriske garderoben på, da du for relativt få penge kan pifte dine yndlingsjeans eller dit favorit-outfit op og give det nyt liv. Afhængigt af, hvordan du vælger at kombinere tøjet, er det ideelt til både hverdag og fest og er derfor uundværlig i enhver garderobe. Har du spørgsmål eller forespørgsler til nogle af varerne her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os, så vores dygtige personale er klar til at hjælpe og vejlede.