END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

TGA by Ahler

TGA by Ahler
Ahler
TGA by Ahler

Vælg Kategori

  • 28 Varer fundet

  Ahler Sko er eksklusivt dansk design

  De super elegante, danske designer-sko er tegnet og udviklet af den danske designer Thomas Ahler. Siden 1990’erne har det århusianske skomærke fået produceret størstedelen af sine herresko i Italien, hvor det foretrukne materiale er lækker kalveskind. De fremtrædende karaktertræk er typisk simpelt, elegant og flot, men skoene er stadig særdeles jordnære og udgør en noget nær perfekt herresko. Det århusianske design går sammen med det italienske kalveskind op i en højere enhed, når det kommer til at udgøre din foretrukne sko. Når du køber en Ahler sko er du garanteret kvalitet og et elegant æstetisk design.

  Ahler sko er et godt og sikkert valg

  Leder du efter en smart ny herresko, er du uden tvivl på rette spor. Skoene dækker de fleste behov og passer til både fest og hverdagsbrug. Vælg de klassiske farver som sort og brun, hvis du vil gå stilsikkert igennem ethvert arrangement, eller sammensæt dem til et mere casual look med et par jeans. Skoene er produceret med stor know-how og mange års erfaring i bagagen, og du får derfor en særdeles god komfort i din sko eller støvle. Samtidig er designet tildelt enkelte avancerede detaljer i f.eks. lynlåse og snøren, som giver dig praktiske fordele.

  Kvalitets-herrestøvler fra Ahler

  Hos Kaufmann.dk sørger vi også for at klæde dig på til vinteren og det hårde vejr med vores udvalg af herrestøvler. Vi sørger for at du altid går med stil, når du er iført Ahlers støvler, selvom vejret ikke opfordrer til at påføre sig sine fine sko. Støvlerne fås som ankelstøvler eller herrestøvletter alt efter din personlige smag. Det elegante udtryk fra skoene er ført med over i støvledesignet og udstråler igennem kalveskindet en forførende elegance, som suppleres med en enten glat eller ru finesse i overfladen af skindet. Støvlerne er udstyret med elastisk tekstil i siderne, som gør dem fleksible og behagelige rundt om anklen og benet, men samtidig nemmere at få af og på.

  Køb Ahler sko hos Kaufmann

  Vi giver dig muligheden for at iføre dig sko og støvler fra et af de fineste eksempler inden for dansk skodesign. Et flot udvalg af lækre sko og støvler fra Ahler Sko, med skind på både yder- og indersiden og et simpelt design med praktiske detaljer i snøre. Fuldend din garderobe og sikre dig et stilfuld look med Ahlers sko, der passer til enhver lejlighed eller arrangement; om det er forretningsmøde eller en hverdag iført jeans.