Styrk din virksomheds professionelle tøjprofil

Skal din virksomhed signalere kvalitet, professionalisme og stil? Så står KAUFMANN klar til at hjælpe dig. Vi leverer eksklusivt businesstøj, der højner din virksomheds visuelle identitet.
KAUFMANN B2B

Firmatøj i højeste kvalitet

Hos KAUFMANN sætter vi en ære i at tilbyde den højeste kvalitet og service. Vores håndværk hviler på over 110 års erfaring og stolte familietraditioner. I dag over 110 år efter begyndelsen rådgiver vi dig stadig personligt med afsæt i dine unikke behov. Vi fører det allerbedste mærkevaretøj fra de allerstørste og leverer til både store og små virksomheder i ind- og udland.

Allerede kunde? Log ind her

logo, embroidery and printed clothing

Firmatøj med logo, broderi og tryk

Vi har samarbejdspartnere inden for både tryk, broderi og påsyede logoer. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi leverer naturligvis individuelle løsninger med afsæt i dine ønsker og behov.

 

Customised solutions

En skræddersyet løsning

Hos KAUFMANN har vi rig erfaring med at skræddersy individuelle løsninger. Sammen opsætter vi en unik onlineshop for din virksomhed. Dine medarbejdere får et individuelt login til shoppen, som viser dem det udvalg, der passer til din virksomhed.

 

Business wear for woman

Businesstøj til kvinder

KAUFMANN er kendt for at levere eksklusivt kvalitetstøj til mænd. I vores KAUFMANN BUSINESS løsning tilbyder vi også business-tøj til kvinder. Herunder mærkerne Hugo Boss Women, Lacoste, InWear, Sunwill, CC55 og ID identity.

Læs mere om businesstøj til kvinder

Global delivery

Vi leverer profiltøj til hele verden

Arbejder du i en større international virksomhed? Vi leverer over hele verden med DHL Express, og står klar til at levere til større globale virksomheder.

 

Contact us

Kontakt os

Tag fat i os for at høre nærmere om vores businessløsninger og vores store og eksklusive udvalg af kvalitetstøj håndplukket fra de mest kendte og populære brands i verden.

Vi har som i gamle dage stadig fokus på god kvalitet, lækkert design, ekstraordinær service og personlig rådgivning. Vi står til din rådighed, når du har brug for det.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at give din virksomhed et professionelt udtryk.

Henrik Overgaard
B2B Sales Manager

+45 40 20 25 56
business@kaufmann.dk

Brands