Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Kaufmann Business
Kaufmann Business

Styrk din virksomheds professionelle tøjprofil

Skal din virksomhed signalere kvalitet, professionalisme og stil? Så står KAUFMANN klar til at hjælpe dig. Vi leverer eksklusivt businesstøj, der højner din virksomheds visuelle identitet. Hos KAUFMANN sætter vi en ære i at tilbyde den højeste kvalitet og service. Vores håndværk hviler på over 110 års erfaring og stolte familietraditioner. I dag over 110 år efter begyndelsen rådgiver vi dig stadig personligt med afsæt i dine unikke behov. Vi fører det allerbedste mærkevaretøj fra de allerstørste og leverer til både store og små virksomheder i ind- og udland.

Vi leverer profiltøj til hele verden

Arbejder du i en større international virksomhed? Vi leverer over hele verden med DHL Express, og står klar til at levere til større globale virksomheder.

Vi leverer profiltøj til hele verden

Arbejder du i en større international virksomhed? Vi leverer over hele verden med DHL Express, og står klar til at levere til større globale virksomheder.

Styrk din virksomheds tøjprofil med firmatøj fra Kaufmann Business

Med Kaufmann Business kan du øge din virksomheds professionelle tøjprofil. Kvalitetstøj med et strømlinet og elegant udtryk kan være med til at signalere professionalisme og stil. Vi har kun et formål for øje: At hjælpe dig med at finde det helt rigtige firmatøj til dine medarbejdere. Og vi sætter en ære i at kunne tilbyde den bedste service og den højeste kvalitet. Vi har håndplukket de mest eksklusive brands inden for business-tøj, så du kan brande din virksomhed på den mest optimale måde gennem profiltøj. Gennem 110 år har vi rådgivet vores kunder personligt med fokus på deres ønsker og behov. Og vi står klar til at hjælpe dig og dine medarbejdere med at blive klædt på med de allerbedste mærkevarer fra de største brands. Uanset, om du arbejder i en mindre dansk virksomhed eller en større international. Vi har et samarbejde med DHL Express og kan levere over hele verden.

Markedsfør din virksomhed med firmatøj med logo

Med tøj fra Kaufmann Business kan du markedsføre din virksomhed på den mest optimale måde gennem firmatøj med logo. Du kan enten få dit logo trykt på dit profiltøj, som broderi eller påsyede logoer. På den måde kan du brande din virksomhed gennem dine medarbejderes tøj på eksempelvis messer eller ved kundebesøg. Det sikrer også en ensartethed i dine medarbejderes office wear eller profiltøj, specielt hvis din virksomheds dresscode dikterer en uniform af den ene eller anden slags. Vi klarer alle former for opgaver, små som store, og vi finder selvfølgelig den bedste løsning for dig. Firmatøj med logo kan også bruges som en firmagave til både medarbejdere og forretningsforbindelser, og det er endnu en oplagt mulig for at markedsføre din virksomhed.

Business-tøj til både mænd og kvinder

Gennem 110 år har Kaufmann leveret eksklusivt kvalitetstøj til mænd. Med vores Kaufmann Business-løsning tilbyder vi både firmatøj og kontortøj til mænd og kvinder. På den måde kan du vælge det udvalg af firmatøj, der passer til din virksomhed. Vi er førende i eksklusive brands som Hugo Boss, Sunwill, Lacoste, Ralph Lauren og Allan Clark for blot at nævne et par navne. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af profiltøj som bukser, blazere, skjorter, T-shirts, poloer, kjoler, nederdele og meget mere. Så uanset om din virksomhed følger en dresscode inden for business-tøj som smart casual eller business casual, så har vi et stort udvalg, der kan møde dine behov og ønsker inden for kontortøj.

En skræddersyet løsning

Vi har stor erfaring med skræddersyede løsninger hos Kaufmann. Og det gælder også for vores Kaufmann Business-løsning med kontortøj. Vi opsætter sammen en online webshop, hvor dine medarbejdere har adgang til de modeller, som du udvælger. På den måde kan du vise dem et udvalg af firmatøj og profiltøj, der passer til din virksomheds dresscode. Vi modtager alle opgaver, uanset størrelse, og vi hjælper dig med råd og vejledning i forhold til din tøjprofil. Med firmatøj med logo fra Kaufmann Business er du sikret tøj af højeste kvalitet, og den perfekte mulighed for at lade dine medarbejdere brande din virksomhed gennem jeres firmatøj. Har du spørgsmål om Kaufmann Business, står vi altid klar til at hjælpe dig. Find os i en af vores Kaufmann-butikker eller på vores webshop.