Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2023
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Julegaver byttes til d. 31. januar 2023

Smart Casual

Dresscodes er populære i erhvervslivet i dag, og specielt stilen smart casual er ved at vinde frem. Der findes to former for dresscodes, der er populære at bruge på kontoret i dag. Den ene er business casual, hvor tøjstilen er mere klassisk. Den anden er smart casual til mænd, hvor der er lidt mere plads til at lege med farverne i dit outfit.
Smart Casual

Uanset, hvilken stil du ønsker, dine medarbejdere følger, så har vi et stort udvalg hos Kaufmann Business. Vi har udvalgt de mest eksklusive brands, der passer til både business casual og smart casual for men, så du kan klæde dine medarbejdere på til den helt rette stil på kontoret. Det er blandt andet chinos, poloer, blazere og skjorter fra Hugo Boss, Ralph Lauren, Lacoste og Eterna. Du kan desuden få dit firmalogo påtrykt, broderet eller syet på, så tøjet får et endnu mere professionelt look. Du kan på den måde strømline udtrykket af din virksomhed og dine medarbejdere gennem profiltøj af højeste kvalitet fra Kaufmann Business.

Hvad er smart casual?

Dresscodes som business casual og smart casual for mænd er ikke veldefinerede, men der er dog nogle retningslinjer. Fælles for begge er, at tøjstilen inden for kontortøj er mere afslappet, men at der stadig bliver holdt på formerne. Smart casual vinder mere og mere indpas, fordi business casual nemt kan virke som en anonym tøjstil, hvorimod du kan lege lidt mere med farver og udtryk i den anden dresscode. Stilen er her mere kulørt og chic. Kendetegn ved smart casual er en oxfordskjorte eller en klassiske forretningsskjorte, hvor du lader knappen øverst stå åben. Det handler også om at kombinere farver og mønstre, hvor du eksempelvis kan have jakke og bukser på i forskellige farver og gerne mere livlige farver i forhold til business-stilen. Du kan også tænke i tilbehør som et let halstørklæde eller måske et uformelt slips i et anderledes materiale. Det kunne være i strik. Du kan også have et silkelommetørklæde i brystlommen på din jakke i fremtrædende farver.

Smart Casual

Tre formalitetsniveauer

Inden for smart casual til mænd kan du gå efter tre formalitetsniveauer, som kan tilpasses den situation, du skal indgå i. Fælles for alle niveauer er, at det er dresscodes, der er mindre uformel, og kan bruges i langt de fleste situationer uden at støde nogen. Den uformelle er chinos eller jeans, som du kombinerer med en almindelig skjorte, striktrøje eller cardigan. Skal det være en smule mere formelt kan du igen vælge chinos eller jeans kombineret med en skjorte, hvor den øverste knap står åben. Det kunne også være en blazer. Overvej eventuelt at tilføje en lommeklud i din brystlomme. Den mest formelle under smart casual-dresscoden er chinos eller jeans med en skjorte eller blazer og et slips, der er uformelt. I forhold til fodtøj kan du vælge mellem et par diskrete sneakers eller nogle klassiske lædersko i en brun farve.

Smart Casual

Mærkevarer med Kaufmann Business

Hvis du leder efter mærkevarer, der passer til en smart casual-dresscode for men på din arbejdsplads, så er du kommet det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af profiltøj inden for de største brands som Hugo Boss, Ralph Lauren, Lacoste og Eterna. Der er noget til enhver stil, og med Kaufmann Business kan du få firmatøj til både mænd og kvinder, der passer til den rette business-stil. Vi laver en skræddersyet løsning til dig, hvor dine medarbejdere kan logge ind, og se netop det udvalg af business-tøj, som du har udvalgt. Har du spørgsmål til stil eller om Kaufmann Business, så kontakt os.

Brands
Brands