END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Kortærmede Skjorter

  • 148 Varer fundet
  48 af 148 Produkter

  Kortærmede skjorter til mænd

  Skjorter er et must-have i alle mænds garderobe. Skjorter passer til alle anledninger, både hvis du ønsker at dresse op til hverdag på jobbet, eller hvis du skal til en stor fest. De fås i mange modeller og farver, men når du skal vælge en ny skjorte, er det også vigtigt, at du overvejer, om den skal have lange eller korte ærmer. Den gør nemlig en stor forskel for dit look, og hvad du afspejler. Lange ærmer er mere sofistikeret og klassisk, men korte ærmer kan også være med til at give dig et mere afslappet og casual look, og så er den mere oplagt i varmere vejr. De kortærmede skjorter til herre har dog haft et lidt dårligt ry, fordi de er blevet forbundet med blege turister eller noget ens lidt kiksede far, havde på. Men i dag har den fået en renæssance og er blevet meget populær.

  Et stort udvalg af modeller

  Der findes mange forskellige modeller og mærker inden for kortærmede skjorter til mænd, så der er helt sikkert en eller flere, der falder i din smag. Der findes også mange farver og mønstre. De mere farverige og fantasifulde slags passer perfekt til sol og sommer, hvor du kan slappe af i ferien og være mere festlig i dit udseende. Du skal dog huske, at den skal kombineres med tøj, der er mere roligt, fordi den i sig selv giver meget liv. Skal du til en sommerfest, der er forholdsvis formel, kan en kortærmet model også være med til at give dig et sofistikeret og casual udtryk. Her er det også en god idé at kombinere med pæne bukser og eventuelt en pæn  jakke ovenpå. Vil du bare gerne ose af intellektualitet, kan du vælge en model i klassiske farver, som eksempelvis en Oxford skjorte, som kan kombineres med sejlersko og chinos.

   

   

  Den perfekte pasform

  Som med alt andet tøj er pasformen på din nye kortærmede skjorte altafgørende. Sidder den ikke godt, føler du dig ikke selvsikker og tilpas. Med kortærmede skjorter til herre er det særligt vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan den sidder på ærmerne og skuldrene. Den skal helst sidde tæt omkring dine skuldre. Strammer den kortærmede skjorte over din ryg eller dit bryst, skal du i stedet vælge en anden eller større model. Da ærmerne er korte, er det også vigtigt, at længden på dem passer til dig. De skal stoppe mit på dine biceps, og for at de ikke føles stramme på dine overarme, kan du tjekke efter, om der skal være en finger mellem skjorteærmet og din arm. Prøv eventuelt at sidde i modellen og stræk armene fremad for at mærke efter, om den føles behagelig og fleksibel at have på.

  Køb din nye kortærmede skjorte til mænd hos Kaufmann

  Mangler du en ny kortærmet skjorte i din garderobe? Og vil du gerne have et stort udvalg af modeller, styles og farver at vælge imellem? Så skal du ikke lede længere. Hos Kaufmann kan du finde et stort udvalg, så du kan blive klædt helt moderigtigt på. Du kan både finde forskellige farver og brands, og hos Kaufmann er du sikret modeller, der passer ind i den nyeste mode. Vi holder os nemlig opdateret på de seneste trends. Med 14 dages fuld returret gør det ingenting, hvis du ombestemmer dig. Og er du i tvivl om noget, er vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe.