Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Smoking

Vælg Størrelse

  • 27 Varer fundet

  Smoking og jakkesæt til stilrene mænd

  Når mænd skal klæde sig pænt på, er der kun én ting, som virkelig kan gøre en mand til en rigtig mand, og det er en smoking. Du må endelig lytte til os, når vi siger, at en smoking ikke bare er en smoking. Den var egentlig oprindeligt blå, men med tiden har den skiftet farve til sort. Men det betyder ikke, at du skal vælge netop denne farve, for et typisk alternativ er en i mørkeblå, som er absolut lige så flot og elegant, som en i sort. Når det kommer til denne type beklædning, er det meget vigtigt, at kvaliteten er helt i top, og desuden skal den jo sidde flot på dig. Derfor har vi samlet et stort udvalg af både modeller og størrelser, så du har muligheden for at finde netop den model, der passer til dig.

  Jakkesæt til formelle såvel som uformelle anledninger

  Hvis man forhører sig hos det modsatte køn om, hvad der er det mest sexede, en mand kan bære, vil der helt sikkert kun komme et svar. Et jakkesæt. Det gode ved et jakkesæt er samtidig, at du ikke kun kan bruge det, hvis du skal appellere til en kvinde. Nej, et jakkesæt er et formelt puds, som både kan bruges i arbejdsrelationer samt til større anledninger. Bær det til en kortaften eller en konfirmation, og du vil fremstå som en, der er i kontrol over slagets gang. Det kan desuden kombineres på mange måder, så du har muligheden for at veksle mellem looks til formelle såvel som uformelle festligheder. Tilføj en slim fit skjorte, et par spidse sko og et fint slips, og du har et stift look til en fest. Du kan også bruge en t-shirt og et par afslappede sneakers til - du bestemmer helt selv.

  Jakkesæt til mænd - det helt rigtige valg

  Når man taler om jakkesæt til mænd, finder man ofte ikke noget mere elegant og stilrent. Hvis det ikke er det modsatte køn, du skal imponere, vil det stadig gå rent ind hos vennerne. Det er det helt rigtige valg, hvis en kortaften står for døren, hvor cigarer og cognac er fundet frem. Her skader det bestemt ikke at gå all in, og det kan næsten ikke gøres bedre end med denne form for beklædning tilsat nogle lækre accessories som fx et moderne læderbælte eller et par fremtrædende seler til at sætte prikken over i'et. Selvom det kan være dyrt at investere i en ordentligt model, kan vi klart anbefale dig at kigge nærmere på vores udvalg af elegante sæt fra både danske og udenlandske brands. Kvaliteten og designet er helt i top, så du bliver 100% tilfreds.

  Køb smoking til mænd online hos Kaufmann.dk

  Hos Kaufmann vil vi helt klart anbefale dig at investere i et jakkesæt. Det er den bedste måde at vise din maskulinitet frem, og du får desuden et sæt tøj i en fantastisk kvalitet med en perfekt pasform. Vi mener ikke, det bør mangle i nogle mænds garderober, så kig lidt videre i vores webshop efter den model, der kunne friste dig. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker og prøve et sæt på. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig om den model, der passer bedst til dig.