END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Badeshorts

  • 20 Varer fundet

  Bliv helt klar til sommeren

  Man kan ikke undvære et par gode badebukser om sommeren, og det gælder både hvis man skal tilbringe sommeren i Danmark, eller hvis man skal til udlandet. Selvom den generelle mode skifter år for år, så kan et par klassiske badebukser eller badeshorts genbruges over flere sæsoner, uden at man skal være bange for, at man skiller sig alt for meget ud i forhold til sæsonens trends. Men skal man ud og købe et par nye badeshorts, eller badebukser, så kan man være sikker på, at der er meget at vælge imellem. Det er dog ikke kun moden der spiller en rolle, da den model man vælger, også skal være behagelig at have på.

  Badeshorts og badebukser til herre til enhver smag

  Der er et væld af forskellige badeshorts og badebukser på markedet. Uanset hvilken type man selv er og hvilken stil man kan lide, så er der ingen tvivl om, at man vil kunne finde et passende par. Du kan bl.a. vælge en helt klassisk og ensfarvet model som ikke skiller sig vanvittigt meget ud fra mængden, eller du kan vælge en model med mere farve som man med sikkerhed vil lægge mærke til. Det er ikke kun farven der kan variere, men også længden. Der findes modeller med en helt kort benlængde, modeller med en benlængde til midt på låret eller over knæet eller den helt lange model der går ned til under knæet. Er man ikke til de moderne og mere løse badeshorts, så kan man også vælge de mere klassiske badebukser som de fleste mænd kender.

  Praktiske badeshorts

  Det at man har mulighed for at være aktiv og bevæge sig frit i sine badeshort, er noget mange sætter pris på. Det er populært blandt mange, at man dyrker forskellige aktiviteter når man er på stranden, både hvis man er sammen med sine venner eller med sin familie. Det kan både være hvis man skal lave aktiviteter som foregår ude i vandet, som at svømme en længere tur langs stranden, surfe eller prøve kræfter med Stand Up Paddling. Det kan også være hvis man vil løbe langs vandkanten, spille med frisbee eller spille en omgang beachvolley. Lige meget hvilken aktivitet man dyrker, så er det rarest at man har et par behagelige badeshorts eller badebukser på.

  Find et stort udvalg af badeshorts til herre

  De klassiske badeshorts til mænd i enten sort, grå eller hvid er altid et sikkert valg, og du er også sikker på at de ikke vil gå af mode. Så er du på udkig efter et par nye badeshorts, så kan du være sikker på, at vi har et stort udvalg. Vi sætter fokus på, at have de nyeste modeller fra de mest populære brands, så uanset hvilken type du er på udkig efter, så kan du helt sikkert finde et par der vil passe til din smag. Du kan finde vores udvalg af badeshorts her på siden, eller du kan besøge en af vores butikker over hele landet. Vores personale står altid klar til at guide dig med både stil og den korrekte størrelse.