Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Shorts

Vælg Brand

  • 145 Varer fundet
  48 af 145 Produkter

  Herre shorts og knickers til enhver lejlighed

  Et par stilfulde shorts kan let gøre det ud for chinos eller et par jeans til sommerfesten eller til dagligt brug i løbet af de varme måneder. Det helt rigtige par herreshorts kan nemlig både sættes sammen med en klassisk skjorte eller en moderne t-shirt. Vi opdaterer løbende vores sortiment af shorts til herre, så du er altid, kan finde de bedste nyheder online på vores webshop. Du kan både finde lange shorts og korte shorts alt efter hvad der er din stil, og hvad der passer bedst til din kropstype. Hvis du er typen, som har en aktiv hverdag, så anbefaler vi at du tager et kig på vores træningsshorts. Vi håber at du kan finde lige præcis det par herre shorts, som du står og mangler i din garderobe.

  Moderne og stilfulde shorts til mænd fra de bedste brands

  Selvom at du ikke skal bruge dine shorts hele året rundt, så skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten og komforten. Derfor har vi hos Kaufmann gjort os umage for at kunne samle det bedste udvalg til vores kunder inden for shorts til mænd. På vores webshop har kan du shoppe shorts fra de mest populære brands som BOSS, Tommy Hilfiger, EA7, Polo Ralph Lauren, Allan Clark, Citta di Milano, C. P. Company og mange flere. Når du handler på Kaufmann.dk ved du, at der er fokus på stilfuldt design, den bedste kvalitet inden for herretøj og den perfekte funktionalitet. Derfor finder du også både de uundværlige denimshorts, som kan bruges til alle lejligheder eller de mere klassiske chinoshorts som er perfekte til din blomstrede sommerskjorte.

  Shorts til de varme sommerdage

  Et par shorts er en uundværlig del af enhver mands garderobe, når vi begynder at nærme os den varme sæson. Det kan være lidt forskelligt fra person til person hvornår man starter med at hoppe i shortsene i stedet for de lange bukser, som man har brugt hele vinteren. Cargo shorts til herre er en god overgangs shorts, da de ofte bliver designet i jordfarver, som også passer godt til det sene forår og tidlige efterår. Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan style farvet shorts, så har vi et stort udvalg af hvide t-shirts, som passer perfekt til et par Cargo shorts. Vi har også et stort udvalg af badeshorts til de varme sommerdage. Hvis du er typen, som gerne vil forlænge shorts sæsonen, så anbefaler vi at du finder din varme sweatshirt frem, som du er sikker på at kunne holde varmen eller anskaffer dig et par knickers til herre, der med deres længere benlængde kan holde lidt længere ud på sæsonen. Selvom herre knickers er en gammel klassiker og nogle gange kan blive set lidt skævt til, er denne model stadig populær og på vej tilbage hos de store modehuse.

  Køb dine næste herre shorts hos Kaufmann

  Hos Kaufmann kan du finde shorts fra de mest populære og eftertragte brands, som du kan bruge sæson efter sæson. Eksempelvis kan du shoppe denim shorts fra C. P. Company, Cargo shorts fra Tommy Hilfiger og sweat shorts fra EA7. NN07 leverer også perfekte shorts til herre i flere forskellige pasformer, så du kan finde lige præcis det par som passer dig. Vi forsøger altid at udvælge de bedste styles til vores webshop, men hvis du ikke fandt det helt rigtige her, så anbefaler vi, at du tager et kig forbi vores butikker. Her står vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og guide dig.