END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Strik

Vælg Brand

  • 235 Varer fundet
  48 af 235 Produkter

  Strik

  Når vinterens og efterårets kulde langsomt begynder at melde sig, eller når sommeraftenerne bliver lidt kølige, så er en lækker og lun herrestrik uundværlig. Den er ideel til lige at trække på uden over skjorten eller t-shirten for at holde på varmen – eller fuldende looket sammen med en smart vinterjakke. Derfor bør en cardigan, pullover, sweater eller turtleneck være en fast bestanddel i din garderobe hele året rundt – og gerne flere styks, så du for eksempel kan bruge den lette cardigan om sommeren og en tykkere bomulds pullover om vinteren. Her på siden har vi samlet vores udvalg af de populære bluser, som du kan lade dig inspirere og friste af. Oplev vores store udvalg af striktrøjer og striksweater herover.

  Eksklusive kvalitets herrestrik online i mange varianter

  Når det kommer til cardigans, striksweater, pullovers og striktrøjer, så er markedet stort, og det favner bredt. Derfor har vi forsøgt at samle nogle af de allerlækreste styles her på siden for at gøre det mere overskueligt for dig. Variationerne er mange, og du kan vælge mellem både tykke og tynde modeller i uld, bomuld eller polyester samt med eller uden knapper eller lynlås. Farverne spænder vidt, og du finder her modeller i tidens mest moderne farver, der skaber opmærksomhed og ikke lader dig gå ubemærket hen. Herudover rummer vores sortiment også de mere klassiske styles i diskret farver, som med deres tidløse designs kan bruges i flere år uden at gå af måde.

  Sådan bruger du din herre striktrøjer

  En eksklusiv herrestrik kan bruges til mange forskellige formål, og mulighederne er mange. Du kan for eksempel bruge den udover en skjorte, hvor du lader kraverne komme fint til syne for at gøre looket mere afdæmpet og uhøjtideligt. Du kan også anvende din cardigan som accessory udover en sort t-shirt eller opnå et elegant look ved at binde din sweater omkring halsen. Du kan pifte dit look op ved at vælge en cardigan i en skarp farve eller nedtone dit fine outfit ved at iføre dig en pullover eller sweater i mere diskrete farver og mønstre. De er anvendelige til både jeans, shorts og chinos, og kan i de varme sommermåneder nemt afløse jakken, der ellers kan blive for varm.

  Køb striktrøjer til mænd online hos Kaufmann.dk eller i vores butikker

  På kaufmann.dk er der uanede muligheder, når du skal på jagt efter den perfekte herre striktrøje, idet en stor del af de førende mærker inden for herremode er repræsenteret. Det være sig blandt andet Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Coney Island, Hugo Boss, Gant, Signal og Sand. Hos Kaufmann.dk finder du altid et spændende og alsidigt udvalg af trøjer, sweaters, cardigans og strik til mænd online, og kigger du forbi i én af landets Kaufmann butikker, er udvalget blot endnu større. Vi fornyer konstant udvalget, så du altid kan finde den nyeste mode repræsenteret blandt vores mange modeller. Spørgsmål er du altid velkommen til at stille, når du besøger vores fysiske butikker rundt om i landet, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.