END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

BOSS Casual

BOSS Casual
BOSS Business
BOSS Casual

Vælg Kategori

  • 103 Varer fundet
  48 af 103 Produkter

  Hugo Boss Orange skifter navn til Hugo Boss Casual

  Designet, der præger dette sub-brand, er inspireret af storbyens pulserende og alsidige liv, hvilket i stor stil kommer til udtryk ved, at mønstre og farver mikses på nyskabende og anderledes måder, hvorfor brand’et i sig selv er helt unikt. Tøjlinjen signalerer desuden et mere easy-going udtryk end dét, der normalt kendetegner det tyske, storsælgende modehus. Her er skabt en linje med en kombination af sjov og travlhed er for øje. Resultatet er blevet en storsælgende og eftertragtet tøjlinje omfattet af casual og afslappet designertøj til den travle hverdag og den mere afslappende fritid. Det henvender sig til dig, der ønsker stor bevægelighed og behagelig komfort, og som samtidig ønsker et elegant, casual og moderne design med en god pasform. For selvom der er tale om fritids- og hverdagstøj, er der jo ingen, der siger, det ikke også gerne må have et lækkert design og en høj kvalitet.

  Afslappet eller travl? Iklæd dig blot Hugo Boss Casual polo, t-shirt, blazer eller jeans

  Uanset, om du vælger Hugo Boss Casual blazer, polo, t-shirt eller jeans, så er du garanteret et afslappet og stilfuldt design, der samtidig er utrolig behageligt og rart at have på. Bevægeligheden er stor, hvorfor det egner sig både til de dage, hvor der er fart på – og de dage, hvor tingene foregår i et mere afslappende og roligt tempo. Der er tale om casual og enkelt fritidsmode, hvor stilen er en anelse tilbagelænet og oser af velbehag og ro. Farverne er diskrete, men stadig fulde af liv og kan friske lidt op i ethvert look.

  Jakke, jeans, sko, hat og vest fra Hugo Boss Casual tager alle med storm

  Den Casual tøjlinje fra Tysklands modegigant er den mere casual kollektion, hvor det afslappede om end elegante look er i fokus. Mærket er inspireret af urbane tendenser og sender en sjov, let og tilbagelænet vipe, der nærmer sig uimodståelig. Vi kommer ikke udenom det tyske mærke, når det gælder kategorien ’luksuriøst og stilfuldt herretøj'. Siden grundlæggelsen i Tyskland i 1923 har firmaet været med til at sætte dagsordenen på den internationale modescene, og gør det stadig den dag i dag. Successen kan ikke mindst tilskrives den store spredning over en lang række af produkter; modetøj, dufte og accessories til både mænd og kvinder.

  Hos Kaufmann.dk finder du stort udvalg af Hugo Boss Casual online

  Ikke kun på produktsiden appellerer brand’et bredt. Også når det gælder diversiteten i stil og dermed også målgrupper, kan de et eller andet, som kun få andre mærker kan efterligne. Derfor finder du hos Kaufmann.dk et stort og bredt udvalg af også dette subbrand fra det tyske modehus. Vores sortiment rummer alt lige fra Hugo Boss Casual jeans, sko og hat til jakke, polo, blazer og t-shirt. Således kan du vælge mellem de lækreste designs, når du ønsker at blive klædt stilfuldt på til enhver lejlighed. Når du bestiller hos os, får du altid hurtig levering lige til døren, og vi garanterer dig en sikker nethandel, hvor du altid er i trygge hænder.