END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Vi hjælper dig med din habit

Vi sender og returnerer habitter gratis, men vi forstår udfordringen i at købe en habit online. Husk derfor at du med Click & Collect har mulighed for, at få sendt din habit gratis ned til din lokale KAUFMANN butik, hvor vi tilbyder hjælp med tilretninger og justeringer hos vores skrædder, så din habit kommer til at sidde perfekt.


Vi hjælper dig med din habit

Vi sender og returnerer habitter gratis, men vi forstår udfordringen i at købe en habit online. Husk derfor at du med Click & Collect har mulighed for, at få sendt din habit gratis ned til din lokale KAUFMANN butik, hvor vi tilbyder hjælp med tilretninger og justeringer hos vores skrædder, så din habit kommer til at sidde perfekt.

Habitter

Vælg Brand

  • 46 Varer fundet

  Hvad er en habit?

  En habit er et sæt bestående af en overdel og underdel, som er fremstillet i den samme metervare. For at sættet kan kaldes en habit, skal du dermed både have en blazerjakke med dertilhørende bukser. Habitter findes i mange farver, men er især populære i farverne sort, grå og mørkeblå.

  Hvornår bruger man en habit?

  En habit bruges som formel beklædning, der især egner sig til særlige begivenheder, som bryllupper eller begravelser. Overdel og underdel matcher hinanden, hvorfor du får et stilrent og velklædt udtryk.

  Hvad er forskellen på en habit og en blazer?

  Forskellen ligger i sammensætningen. Med en habit har du en matchende overdel og underdel i samme materiale, så du skal altså bruge to beklædningsdele til én habit. Overdelen kaldes en blazer jakke, og står du blot med sådan en i hænderne, har du altså en halv habit.

  Habitter og jakkesæt

  Ingen herregarderobe uden herrehabitter og jakkesæt! Det bør være hvermandseje, så har du ikke allerede et sæt i skabet, vil kaufmann.dk med glæde hjælpe dig - siden 1908 har Kaufmann udstyret mænd med jakkesæt. Vi har derfor stor ekspertise og erfaring inden for netop dette område, hvorfor du i vores webshop også kun finder det bedste af det allerbedste, og samtidig har vi sørget for, at der er noget at vælge mellem også blandt tilhørende accessories som lommeklude og moderne manchetknapper. Vi håber, du finder et sæt, der kan matche dine behov og ønsker.

  Habitter til mænd har været god stil i flere 100 år

  Jakkesættet stammer tilbage fra 1600-tallets England, hvor det ved lov blev påbudt adelen at bære sort vest i offentligheden. Allerede dengang kaldte man det en ”suit”. Ordet stammer fra det franske ord 'suite', som betyder 'følger'. 'Suit' har derfor fået sit navn, da bukser, jakke og evt. vest følger hinanden ved at have samme tekstil og farve og købes og ikke mindst bæres sammen. På dansk har ordet en anden betydning. Det stammer fra det franske ord 'habit', der stammer fra latinske 'habitus', som betyder 'beskaffenhed' eller dét at 'have' eller 'eje', hvilket stemmer godt overens med, at det tilbage i tiden kun blev båret af adelen og overklassen. Senere hen er det dog gået hen og blevet en beklædningsgenstand, som ses i stort set enhver mands garderobe, og hvis ikke der allerede er et sæt at finde i din, så er det på tide, at du investerer i ét.

  Habitter til mænd i alle aldre

  Tidligere fandtes kun det klassiske, sorte jakkesæt, men i dag kan du finde en lang række af forskellige modeller, der varierer i farve, design og snit. De mest populære farver er sort, grå og mørkeblå, men du finder naturligvis også modeller i mere udfordrende og opmærksomhedskrævende nuancer. Herudover varierer de meget i detaljer såsom knapper, syninger og facon. Derfor er der oceaner af muligheder at vælge mellem, når du er på jagt efter en habit til mænd. De fleste mænd i dag ejer også mere end ét sæt, og det kan sagtens bruges til både hverdag og fest. Ligesom du fx kan kombinere jakken med et par jeans for at pifte dit hverdagslook en smule op.

  Køb habitter online her på siden

  Køb din habit online på kaufmann.dk, hvor du finder et bredt og eksklusivt udvalg til mænd i alle aldre – alt fra klassisk til moderne. Kaufmann forhandler jakkesæt fra flere af de førende designere i verden, fx fra Hugo Boss, Sand, Tiger of Sweden og Citta di Milano. Det betyder, at du kan være sikker på, at design, kvalitet og komfort er i topklasse, så du kun behøver bekymre dig om, hvilken model, der falder i din smag. Så tag et kig omkring her på siden, og find det sæt, som passer bedst til din stil, statur og temperament og måske også et par business sko til at matche jakkesættetet par seler til at pifte outfittet op eller en praktisk kortholder til at holde styr på de nødvendige kreditkort. Du er også mere end velkommen i vores Kaufmann butikker, som du finder mange steder i landet. Her står vores dygtige personale klar med hjælp, råd og vejledning til det rette køb af jakkesæt.