END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Polo Shirts

Vælg Brand

  • 140 Varer fundet
  48 af 140 Produkter

  Poloer & Poloshirts

  En herre polo eller to i skabet i forskellige farver er et klart musthave for enhver mand uanset alder! Disse shirts har nemlig den geniale egenskab, at de er perfekte til både formel og uformel brug. Du kan således både bruge disse på kontoret, til fritidsbrug og de mere festlige anledninger. På kaufmann.dk har vi et stort udvalg fra de kendte og populære mærker som Polo Ralph Lauren, Gant, EA7, Hugo Boss, Signal, Sand, Allan Clark, Tommy Hilfiger og mange flere, hvorved du kan finde lidt for enhver smag og stil. Fælles for disse er den gode kvalitet samt det sporty og afslappede look.

  Den populære polo til mænd er ikke længere kun for tennisstjerner

  De populære shirts blev oprindeligt båret af tennisspillere igennem det 19. århundrede – bare i en anden form end den, vi kender i dag. Tennisspillerne skulle dengang bære langærmede modeller med krave og slips, hvilket ikke ligefrem var videre behageligt. Det var først da René Lacoste, den franske Gran Slam vinder gange 7, designede en mere løst siddende og behagelig model, at uniformen for tennisspillerne ændrede sig. Han lavede desuden kæmpe marketing i 1933 for sin opfindelse og polo-spillerne, der også havde ubehagelige dragter tog også tennis t-shirten i brug i polosporten. Deraf opstod navnet, hvilket er ironisk, da det netop var tennisspillerne, der først havde fat i den lækre t-shirt. Ralph Lauren tog straks idéen ind som en del af deres faste sortiment – og populariteten steg drastisk.

  Herre poloer findes i dag i alle afskygninger

  I dag er den populære herre polo bestemt ikke kun forbeholdt sportsudøvere, men alle mænd, der ønsker et sporty, elegant og casual look. Derfor er markedet og udvalget støt vokset gennem årene, og i dag laver stort set alle de store modehuse deres version af den populære bluse. Fælles for dem er den lækre bomuldskvalitet, der gør den både behagelig og ikke mindst komfortabel at have på – hvad enten det er til arbejdet, fritiden eller golfturen. Den er det perfekte match til både jeans såvel som chinos, og er den mere elegante del af et sporty outfit. Du kan med fordel kombinere dem med et par sneakers for det komplette aktive look.

  Køb din næste herre polo online hos Kaufmann

  Hvis du tager et godt kig rundt på denne side, vil du finde det udvalg af poloer til mænd, som vi hos Kaufmann nøje har udset os og udvalgt ud fra skarpe kriterier om høj kvalitet, eksklusivt design og lækre materialer. Det betyder, at alle de modeller, du finder her og i vores butikker opfylder disse krav. Men derudover er de meget forskellige og varierer i både mærke, farver, mønstre og facon, og vores udvalg rummer også en masse langærmede polo shirts, hvorfor der er lidt for enhver smag. Vores sortiment udvides i takt med, at de store modehuse sender nye trends på gaden. Så hold endelig øje med siden her, når du ønsker at blive opdateret med den nyeste mode. Vi håber, du kan finde din nye yndlingsmodel i vores sortiment. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, er du velkommen til at besøge din nærmeste Kaufmann butik for gode råd og vejledning.