END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Jakker

Vælg Brand

  • 155 Varer fundet
  48 af 155 Produkter

  Jakker til mænd

  Uanset, om det er sommer, vinter, forår eller efterår, så er der næsten altid brug for en herrejakke i garderoben, så du kan holde varmen, når temperaturen daler. Vi har et stort udvalg af alt fra vinterjakker, der er uundværlige og ganske enkelt et must til de kolde vinterdage og sommerjakker til de kølige sommernætter. Hos Kaufmann.dk mener vi ikke, at du skal gå på kompromis med dit køb. For ved at investere lidt ekstra i dit overtøj kan det holde i flere sæsoner, og vælger du en tidløs model, er du også sikker på, at den aldrig går af mode. På den måde kan du være klædt lækkert, smart og varmt på sæson efter sæson.

  Eksklusive herre jakker online fra de store modehuse

  Her på siden finder du jakker og frakker til mænd fra alle de store modehuse som Hugo Boss, EA7, Tommy Hilfiger, Citta di Milano, Napapijri og mange flere. Det betyder ikke bare, at vores udvalg er stort og bredt, men også, at hver eneste model er af høj kvalitet og i et lækkert, moderne og eksklusivt design. Det er nemlig de kriterier, vi opstiller, når vi håndplukker nye styles til vores udvalg. Vi udvider desuden konstant vores udvalg, så du får de nyeste tendenser fra de store og populære brands, og således altid er opdateret med den nyeste mode. Samtidig beholder vi naturligvis de gode gamle modeller som den klassiske læderjakke lige så længe, som de befinder sig på markedet.

  Skab dit eget look med en lækker herre jakke

  Hvad enten du leder efter en sporty bomberjakke, en casual eller klassisk model, så finder du den her i webshoppen. Vi har nemlig overtøj til alle årstider, hvorfor vores modeller varierer meget i for og materialer alt efter, om det er den populære dunjakke til vinter og efterår, eller de er tiltænkt sommer og forår, hvor overgangsjakker er ideelle. Desuden har vi udvalgt forskellige modeller, som også varierer i design, facon, farver, mønstre, længde og meget mere. Således giver vi dig mulighed for at finde én, der kan matche lige netop dit behov, din stil, smag og temperament. Kombinér eventuelt din klassiske, diskrete frakke med et lækkert halstørklæde i tidens farver for at opnå et moderne look. På den måde kan du blot skifte tørklædet ud hver sæson, hvis du ønsker, at dit look skal følge tidens skiftende trends, i stedet for at skulle investere i nyt overtøj hvert år.

  Køb jakker online hos Kaufmann.dk

  Du finder næppe et mere udsøgt udvalg af herre jakker online end lige her hos Kaufmann.dk, og opsøger du én af vores mange fysiske butikker, der ligger rundt om i landet, vil du finde et endnu større udvalg samt blive betjent og vejledt af vores dygtige og erfarne personale. Hvis du vil opdateres på den nyeste mode, kan du blot følge med her på siden, hvor vi løbende uploader nye trends fra de største modehuse verden over. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at besøge vores butikker eller kontakte os på anden vis.