END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

T-shirts

Vælg Brand

  • 588 Varer fundet
  48 af 588 Produkter

  T-shirts

  T-shirt til mænd er en bred betegnelse, der dækker over alt fra den enkle sorte t-shirt til den moderigtige polo, der begge har et hav af anvendelsesmuligheder. Uanset formål og type, er der dog to ting, som bør gå hånd i hånd i den perfekte variant; designet og kvaliteten - derfor fører Kaufmann også et væld af modeller og typer, så du kan få et perfekt udvalg af tees i dit skab. For uden tvivl er de uundværlige i din herregarderobe både sommer og vinter, forår og efterår, og derfor er det ideelt at have en håndfuld lækre kvalitetsmodeller at vælge mellem. Er du på udkig efter en ny til klædeskabet, tag da endelig et kig i vores sortiment her på siden, som rummer alt fra smarte logo t-shirts til de klassiske ensfarvede.

  Herre t-shirts var oprindelig en del af den amerikanske uniform

  Den populære kortærmede trøje er blevet navngivet efter formen, som udgøres af blusen ”krop” og ærmer og til sammen danner et T. Den første gang herre t-shirts så dagens lys var i 1913 under den spansk-amerikanske krig, hvor de amerikanske soldater anvendte dem som undertøj. Senere i Anden Verdenskrig blev den en naturlig og officiel del af den amerikanske uniform. I lang tid herefter blev den af mange opfattet som en undertrøje, man havde under sit almindelige tøj, men i dag indgår den som en selvstændig beklædningsgenstand og har i mange år udgjort en stor del af herremoden.

  Stort udvalg af moderne t-shirts til mænd i høj kvalitet

  Med at hav af anvendelsesmuligheder er en t-shirt til mænd uundværlig for enhver mand. Om sommeren er den ideel til de varme dage eller de lidt køligere aftener, hvor tanktoppen bliver for kold, og den hvide t-shirt er perfekt under skjorten. Om vinteren er den god at matche med en smart cardigan eller inden under en sweatshirt, og den kan bruges til både jeans, chinos og et par denim shorts. I dag findes den i et væld af designs, der spænder bredt i farvevalg, og du kan vælge mellem et hav af print t-shirts, mønstre og designs – alle i en blød og lækker bomuldskvalitet, der sikrer god bevægelsesfrihed samt et perfekt fit. Vælger du en polo, opnår du et mere elegant look, mens du med en farverig almindelig model, vil se mere sporty og afslappet ud – især i kombination med et par sneakers.

  Hos Kaufmann.dk kan du købe herre t-shirts online

  På Kaufmann.dk fører vi et stort udvalg af t-shirts til mænd online, som er et udsnit af hele vores sortiment, som du kan opleve, når du besøger én af landets Kaufmann butikker. For os er det en ære at kunne udvælge og håndplukke de bedste og mest eksklusive styles fra kollektionerne fra de allerstørste modehuse, og derfor finder du her på siden tøj fra blandt andre Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Signal, Gant, Sand, Hugo Boss, Allan Clark og mange flere. Således er du sikret en af markedets højeste kvalitet, lækreste design og mest velvalgte materialer. Så læn dig blot godt tilbage i stolen eller sofaen og shop løs i vores webshop – eller læg et besøg forbi din lokale Kaufmann butik, hvor du også kan få råd og vejledning fra vores dygtige personale.