END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

NN.07

NN07
NN.07
NN07

Vælg Kategori

  • 83 Varer fundet
  48 af 83 Produkter

  NN07 kombinerer skandinavisk design med minimalistiske, japanske detaljer

  Brandet NN07 er kort for No Nationality 07, og som navnet lyder, blev det grundlagt i 2007. Brandet er et dansk/svensk brand, der ofte er på ture til Japan for at få inspiration. Det er især de perfektionistiske blomsterparker og meditationen i Japan, hvorfra de drager deres inspiration. Grundlæggerne har en vision om, at uanset hvem du er, eller hvor du er fra, kan du bære, hvad du vil, uden at blive nationaliseret. NN07 er et anerkendt brand, som deltager i flere store modeshows på verdensplan.

  NN07-skjorter, -chinos og meget mere

  NN07 laver tøj over hele paletten, lige fra chinos til T-shirts til jakkesætsskjorter. Uanset hvilket produkt du kigger på, er den røde tråd altid ’casual friday’. De gør det til deres mission at gøre den moderne mands tøjstil mere afslappet samtidig med, den skal være pæn og elegant at se på. Dette gør de igennem rolige farver med inspiration fra Japan. De holder deres designs meget klassiske, således det er nemt at matche med andet tøj. NN07-skjorter, -chinos og -bukser er lavet af fineste kvalitet, så man opretholder pasformen, men især også behageligheden i produktet. Deres uldtrøjer er lavet af fin merinould, hvorfor det anbefales ikke at vaske og specielt ikke tumble tøjet, men derimod at hænge det udenfor, og lade vinden gøre arbejdet.

  Få et gennemført look med en afslappet tilgang

  Uanset om man er typen, der er vant til at gå i skjorter, chinos eller bukser, har NN07 produkter, der vil komplimentere din tøjstil. Brandet leverer tøj i rolige farver, og du vil derfor aldrig komme på dybt vand i forhold til dine farvekombinationer. De er med til at skabe sikkerhed og dybde i enhver moderne mands garderobe. Deres elegante uldtrøjer har en perfekt pasform og af den helt rigtige kvalitet. Dette gør, at trøjen kan bruges til både en afslappet middag, men også med en pæn skjorte under og derved bruges som et perfekt supplement til dit festtøj. I samme stil har de designet de perfekte NN07-chinos og -bukser. Igen er det i klassiske farver, såsom sandfarvet, navy og sort. De kan kombineres og sammensættes på alle tænkelige måder. Men uanset hvordan du bruger brandets produkter, kan du være sikker på, at pasformen sidder lige i skabet, om du er høj, lav, tyk eller tynd.

  Få mere dybde i din garderobe med NN07 – Køb det på kaufmann.dk

  NN07 er i dag med til at revolutionere den moderne mands garderobe. De vil med deres Japan-inspirerede farver og detaljer give manden mere sikkerhed og dybde i sin tøjstil. Uanset om du er på kig efter lækre, nye skjorte, chinos, bukser eller noget mere konkret til at skulle peppe dit festtøj op, har NN07 præcis, hvad du leder efter. Med deres produkter vil du til hver en tid fremstå mere afdæmpet og selvsikker i alle situationer. Vi har her hos kaufmann.dk nøje udvalgt de bedste produkter. Du vil derfor altid kunne få det bedste og nyeste fra deres kollektioner. Vi vægter din købsoplevelse højt og er derfor villig til at løbe den ekstra meter for dig. Hvis du har nogle spørgsmål, skal du være hjertelig velkommen til at kontakte os.