END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

BOSS Athleisure

BOSS Athleisure
BOSS Business
BOSS Athleisure

Vælg Kategori

  • 140 Varer fundet
  48 af 140 Produkter

  Hugo Boss Green skifter navn til Hugo Boss Athleisure

  Hugo Boss har med Athleisure skabt en tøjlinje, der henvender sig til den sporty og aktive mand, som stiller høje krav til sin fritids- og sportsbeklædning. Med ordene ”Relaxed, Fresh & Sporty” er der nemlig tale om luksuriøst sportstøj og performance golf sportswear i højeste klasse. Takket være den kompromisløse funktionalitet, det klassiske og sporty design og den gode komfort er dette sub-brand på meget kort tid blevet en stor succes, og er det ideelle valg for den aktive og kræsne mand, der ved, hvad han går efter.

  Aktiv? Så vælg Hugo Boss Athleisure jakke, jeans, polo og sko

  Uanset, om du er til golf, crocket, afslapning, udendørs liv, ski- eller sejlsport, så kan Hugo Boss Athleisure klæde dig behageligt og stilrent på med både sko, jeans, jakke, polo og meget mere. Hele tøjlinjen er holdt i et klassisk, sporty design med stor elegance og et frisk farvevalg. Tøjet rummer desuden en stor funktionalitet og bevægelsesfrihed, der gør det behageligt både til afslapning og bevægelse. Materialerne er valgt med stor omhu efter deres formål. Derfor finder du både vand- og vindtæt påklædning uden alt for mange tydelige syninger, der kan gnave og nage. Samtidig er de fleste materialer åndbare eller svedtransporterende, så huden får den optimale luft under aktivitet.

  Hugo Boss Athleisure er mere end bare sportstøj

  Det lækre, sporty subbrand har dog ikke altid gået under det samme navn, og oprindeligt blev det skabt med navnet ”Sport”, men i 2003 blev det relanceret under navnet ”Green”. Forskellen var dog ikke stor, og stilen er stadig farverig, afslappet og elegant. Én af grundene bag den store succes er modehusets geniale evne til at kombinere sine mangeårs erfaring i branchen med en stor portion passion og nytænkning. Det tyske brand har eksisteret lige siden 1923, hvor det blev grundlagt i den tyske by Metzingen af en dygtige og talentfuld designer af samme navn som brand’et. Siden da har virksomheden til trods for store udfordringer med økonomiske kriser i tekstilindustrien samt vanskeligheder efter Anden Verdenskrig formået at skabe en stabil og vedvarende succes i hele verden, og bliver år efter år ved med at fascinere og begejstre den internationale modeverden.

  Køb Hugo Boss Athleisure veste, t-shirts, sweatshirts, sko og caps online

  Enhver aktiv mand med sans for elegant design og høj kvalitet bør have en eller flere dele fra Hugo Boss Athleisure som fx sweatshirts, cap, vest, sko eller t-shirt. Det er snart sagt et must for den sporty herre at kunne iklæde sig det casual og elegante look, som kendetegner lige netop denne tøjlinje. Derfor har vi hos Kaufmann.dk valgt at tilbyde vores kunder et stort og bredt udvalg fra netop dette brand. Vi lader os gang på gang forbavse over deres evne til at skabe sports- og fritidstøj, der ikke bare har et lækkert design og en høj kvalitet, men som også rummer stor funktionalitet og komfort.